
Sivas'ta dün meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 47 yaşındaki Paşa Karaoğlu, eşi 40 yaşındaki Kerziban Karaoğlu ile çocukları 15 yaşındaki Fatih Karaoğlu'nun cenazeleri, memleketleri Adana'nın Kozan İlçesi'nde toprağa verildi.
Sivas- Kayseri Karayolu Koyuncu Mevkii'nde dün meydana gelen kazada, Kozan Kaymakamlığı Yeşil Kart Bürosu'nda görevli sağlık memuru olan Paşa Karaoğlu yönetimindeki 80 AG 971 plakalı hafif ticari araç, duble yolun sağ tarafında park halinde olan 47 yaşındaki Mehmet Çete'ye ait, çekicisi 31 KBV 05, dorsesi 31 Z 7268 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada hurda yığınına dönen hafif ticari aracın sürücüsü Paşa Karaoğlu beraberindeki eşi Kozan Devlet Hastanesi'nde hemşire Kerziban Karaoğlu ile oğulları Fatih Karaoğlu olay yerinde öldü, kızları 12 yaşındaki Ezgi Karaoğlu ise ağır yaralı olarak götürüldüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.
Sivas'taki akrabalarına giderken kaza kurbanı olan Paşa Karaoğlu, eşi Kerziban Karaoğlu ile oğulları Fatih'in cenazeleri memleketleri Kozan'a getirildi. Kozan Devlet Hastanesi'nde anne, baba ve oğulları için bir tören düzenlendi. Törende Karaoğlu çiftinin meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Anne, baba ve oğullarının cenazeleri daha sonra götürüldüğü Kozan Mezarlığı'nda yan yana açılan mezarlara toprağa verildi.
Kazada ölen Fatih Karaoğlu'nun ilköğretim okulunu bitirip liseye kayıt yaptıracağı, hayati tehlikesini henüz atlatamayan Ezgi Karaoğlu'nun ise ilköğretim okulunun 5'inci sınıfını bitirdiği bildirildi. - Adana/ Kozan
Son Dakika › Güncel › Kazada Ölen Anne, Baba ve Oğulları Toprağa Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.