Keçiliköy Köy Havasından Kurtarılacak - Son Dakika
Güncel

Keçiliköy Köy Havasından Kurtarılacak

Keçiliköy Köy Havasından Kurtarılacak

Cengiz Ergün, hafta sonunda yaptığı mahalle ziyaretlerinde Keçiliköy Mahallesi'ni de gezdi.

24.09.2012 17:30

Mahallede devam eden kaldırım ve bordür yenileme ile birlikte asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, mahallenin artık köy havasından kurtulması gerektiğinin altını çizdi. Mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür eden Keçiliköy Muhtarı Mehmet Harbi ise Keçiliköy'ün, yapılan hizmetlerle değişim içine girdiğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan ile birlikte Keçiliköy Mahallesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada devam eden çalışmaları inceledi. Mahalleyi ziyaretinde Muhtar Mehmet Harbi ve keçiliköy mahallesi sakinleri tarafından karşılanan Başkan Ergün, ilk olarak asfaltlama çalışmalarının sürdüğü bölgeyi gezdi. Daha önceki ziyaretlerinde mahallenin eksikliklerini belirlediklerini ve hizmetleri bu yönde başlattıklarını ifade eden Başkan Ergün, "Bildiğiniz üzere sadece bu bölgeye hizmet edecek bir arıtma tesisinin çalışmalarını başlattık. Buraya şehir merkezindeki arıtmadan bağımsız, yeni bir arıtma tesisi yapacağız.

Ayrıca Keçiliköy'ü köy havasından kurtararak şehirle bütünleştirme amacındayız. Bu nedenle mahallede gerekli çalışmaları başlattık. Öncelikle kaldırım ve bordürleri yeniliyoruz. Bununla birlikte asfaltlama çalışmalarımız da başladı" dedi. Mahalleyi ziyaretinde, sokak aralarına molozların dökülmesi ve kirli bırakılması nedeniyle Muhtar Harbi'yi uyaran Başkan Ergün, "Mahallenin temiz tutulması noktasında size de görevler düşüyor. Mahalle sakinlerini, kirliliğin önüne geçmesi için uyarmanız gerekiyor" dedi.

Yol Üzerinde Kalan Binalar Yıkıldı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Keçiliköy'ü ziyaretinde yol üzerinde kalan ve kötü görünüm sergileyen eski binaların da yıkılması talimatını verdi. Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kısa sürede mahalleye gelerek, yol üzerinde kalan eski yerleşim yerlerinin yıkımını gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, yıkım yapılan yerlerin kısa zamanda yol ve yeşil alan olarak değerlendirileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keçiliköy Köy Havasından Kurtarılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement