Kemal Çam Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Kemal Çam Seçim Sonuçları

Kemal Çam Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti YOZGAT AYDINCIK belediye başkan adayı olan Kemal Çam isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti YOZGAT AYDINCIK belediye başkan adayı olan Kemal Çam isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. YOZGAT AYDINCIK ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Kemal Çam isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti YOZGAT AYDINCIK adayı Kemal Çam kimdir? İyi Parti YOZGAT AYDINCIK adayı Kemal Çam yüzde kaç oy aldı?

Kemal Çam Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti YOZGAT AYDINCIK belediye başkan adayı olarak gösterilen Kemal Çam AYDINCIK ilçesinde % 2,19 oranında oy almıştır. AYDINCIK ilçesinde % 2,19 oranında oy olan Kemal Çam adlı İyi Parti adayı toplamda 45 adet oy sayısına ulaştı.

YOZGAT AYDINCIK ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Kemal Çam Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement