Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda öncelikle divan oluşturuldu.

27.09.2012 09:03

Hakan Mahiroğlu Başkanlığı'ndaki divanda Kent Konseyi Genel Sekreteri Oktay Durukan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Suat Özsoy ve YÖRTÜRK Vakfı Başkanı Ali Aydın yer aldı.

Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda ilk olarak Engelliler ve Aileleri Derneği'nin Kent Konseyi'ne yaptığı üyelik başvurusu değerlendirilerek kabul edildi.

Daha sonra Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembegül Selman Kadın Meclisi'nce hazırlanan raporlar hakkında Kent Konseyi'ne bilgiler verdi. Yapılan sunumun ardından Kadın Meclisi'nin hazırladığı raporlar oylanarak kabul edildi.

Genel Kurul Toplantısı, Kent Konseyi çalışma gruplarından gelen proje tekliflerinin değerlendirilmesi ile devam etti. Toplantıda Spor Çalışma Grubu, Engelliler ve Sosyal Dayanışma Çalışma Grubu, Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubu, Sağlık, Gıda ve Çevre Çalışma Grubu, Eğitim Çalışma Grubu, Ticaret ve Sanayi Çalışma Grubu başkanları hazırladıkları projeler hakkında Kent Konseyi'ne bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement