Kepez Belediyesi'nden Çanakkale Zaferi Gecesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kepez Belediyesi'nden Çanakkale Zaferi Gecesi

Kepez Belediyesi\'nden Çanakkale Zaferi Gecesi
19.03.2008 09:52

Kepez Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 93'üncü Yıldönümü Nedeniyle "Çanakkale Türkü ve Şiirleri Gecesi" Düzenledi.

Kepez Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 93'üncü yıldönümü nedeniyle "Çanakkale Türkü ve Şiirleri Gecesi" düzenledi.

Kepez Belediyesi önünde düzenlenen gecede, Uğur Arslan, Hilmi Şahballı ve Nurgül gibi sanatçılar sahne aldı. Geceye katılan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Uğur Arslan'ın seslendirdiği türkü ve şiirler duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Belediye çalışanlarının da katıldığı anma gecesinde bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, sözlerine Necmettin Halil Onan'a ait 'Dur Yolcu' adlı şiiri okuyarak başladı. Bu vatan için kanını döken şehitleri rahmetle andığını belirten Başkan Öner, "Birlik içinde tek yürek olduğumuz sürece bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

(TY-SE-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kepez Belediyesi'nden Çanakkale Zaferi Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement