Kılıçdaroğlu Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'ya Rahmet Diledi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'ya Rahmet Diledi

Kılıçdaroğlu Prof. Dr. Alpaslan Işıklı\'ya Rahmet Diledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Prof.Dr.Alpaslan Işıklı'ya rahmet dileyerek eşi Zerrin Işıklı'ya başsağlığı dileklerini iletti.

14.07.2013 14:53

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'ya rahmet dileyerek eşi Zerrin Işıklı'ya başsağlığı dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu, Mülkiyeliler Birliği eski Başkanı ve TÜMOD Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'nın yaşamını yitirmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Türkiye'nin özgür, demokratik, laik ve cumhuriyetçi yapısında önemli bir kilometre taşı olan Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'nın kaybından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, üzüntüsünü Prof. Işıklı'nın eşi Zerrin Işıklı ile paylaştığını ve başsağlığı dileklerini ilettiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, "Işıklı, demokrasi ve hukuk mücadelesinde çok büyük yeri olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi dahil olmak üzere yaşamının her anında bağımsızlıkçı çizgi ile yer aldı. Prof. Alpaslan Işıklı'ya rahmet başta SBF olmak üzere ailesine Işıklı ile özdeşen tüm kurum ve kuruluşlara ve Türkiye'ye başsağlığı diliyorum" dedi.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Prof. Dr. Alpaslan Işıklı'ya Rahmet Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement