'Kim Öle Kim Kala' Kartallılar Tarafından Beğeniyle İzlendi - Son Dakika
Güncel

'Kim Öle Kim Kala' Kartallılar Tarafından Beğeniyle İzlendi

\'Kim Öle Kim Kala\' Kartallılar Tarafından Beğeniyle İzlendi

Yıldırım Öcek Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu komedi türündeki 'Kim Öle Kim Kala' adlı oyun, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde izleyici karşısına çıktı.

02.04.2013 12:05

Yıldırım Öcek Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu komedi türündeki 'Kim Öle Kim Kala' adlı oyun, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde izleyici karşısına çıktı.

Avrupa Yakası adlı dizideki Saadettin karakteriyle büyük beğeni toplayan Yıldırım Öcek'in yönetmenliğini yaptığı oyunun yazarı ise yine 'Olacak O Kadar' ve 'Tatlı Kaçıklar' gibi dizilerde senaristlik yapan Vasıf Küçükoruç. Aile olgusunun önemine vurgu yapan oyun, değer yargılarında meydana gelen olumsuz değişimlerin bireyi itebileceği karanlık noktaları komik bir dille aktarıyor. Oyunda; aynı evde yaşayan baba ve oğlun düştükleri çatışma ve bu çatışmanın ortaya çıkardığı sonuçlar, tehlikeli planlar ve bunun sonucunda gelişen olaylar anlatılıyor. Babanın içinde var olan sevgisini dışarı yansıtmak istememesi, oğlu tarafından yıllarca yanlış anlaşılıyor ve bu durum onu babasını öldürme düşüncesine kadar itiyor. Bu düşünce üzerine gelişen olaylar giderek içinden çıkılmaz ve komik bir hal alıyor. Ama oyunun sonunda babasının onu gerçekten çok sevdiğini anlayan oğlu, onun için yaptığı fedakarlıkları öğrenir ve her şey bir anda değişir. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı oyun, Kartallılar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Oyunun sonunda Kartal Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Adem Uçar, Yıldırım Öcek'e Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal heykelciği verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Kim Öle Kim Kala' Kartallılar Tarafından Beğeniyle İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement