Erden Timur ve Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı - Son Dakika
Spor

Erden Timur ve Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Timur ve Buruk'un kenetlenme çağrısı ve şampiyonluk mesajlarına yer verildi. Erden Timur, 2024 yılında 24. şampiyonluğu kutlayacaklarına dair inançlarını belirtirken, Okan Buruk taraftarlara "Bayrakları hazırlayın" çağrısı yaptı.

22.05.2024 09:28

Süper Lig devi Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı "Günaydın" paylaşımında Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk'un ifadelerine yer verdi.

ŞAMPİYONLUK MESAJI VERDİLER

Erden Timur ve Okan Buruk kenetlenme çağrısı yaparken, Galatasaraylı taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi. Erden Timur açıklamasında, "Nice şampiyonluklar yaşamış, nice kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası; geldik son dakikaya. Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ki bu sezon başında da dedik "Kenetlen başka Galatasaray yok" diye... Tüm zerrelerimize kadar hissederek şampiyonluk yolundaki son dakikayı hep birlikte sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan hocamızla değil 35 milyon Galatasaray taraftarı o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz.

Bu kararlılıkla, bu azimle ve bu inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 100. yılda, 2023 yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024 yılında da 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

BAYRAKLARI HAZIRLAYIN

Okan Buruk ise, "Büyük Galatasaray ailesi, bayrakları hazırlayın. Tarih yine şampiyonu yazacak, mayıslar yine bizim olacak" dedi.

Erden Timur ve Okan Buruk\'tan şampiyonluk mesajı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Erden Timur ve Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Oğuz Şeker: bu yorumu burda tutun konyaspor 2 0 Galatasaray 57 44 Yanıtla
    Mürşid Mamak: inşallah ağzin bal yesin 41 26 Şükrü null: Konyalı olarak bu maç berabere biter. aklın yolu bir. bir puan bize yeter.iki takımda riske girmez FB için. 9 7 Oğuz Şeker: şükrü nül senin o dediğin takımın şerefi yoksa bir şey diyemem 4 2 Ali Arat: kopegin duasi kabulmolsa gokten kemik yagar 0 0
  • Kurtbet Kara: siz olun artık şampuan. fb şampiyon olmasın diye kaç takım yattı hesap ortada ŞAMPUAN 6s 21 21 Yanıtla
    Tarık yücel: ???????? ağlama leeennn 7 3
  • Oguz null: Galatasaray'ın oyunlar çevirdiğini kupa maçında daha net gördüm Galatasaray benim için bitmiştir.hile ile şampiyon olunmaz haketmek gerekir. 19 15 Yanıtla
    Yavuz null: deme ya bir şans daha veremez misin Galatasaray'a 10 4 Gregor Samsa: Yaman şakacıymışsın Oğuz 2 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement