Kırklareli?nde Uyuşturucu Satıcılığına 8 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Kırklareli?nde Uyuşturucu Satıcılığına 8 Tutuklama

Kırklareli?nde Uyuşturucu Satıcılığına 8 Tutuklama

Kırklareli'nde uyuşturucu satıcılığına 8 tutuklama Ali Ümit ÜLKER / KIRKLARELİ, (DHA) - KIRKLARELİ'nde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

22.01.2016 14:37

Kırklareli'nde uyuşturucu satıcılığına 8 tutuklama

Ali Ümit ÜLKER/ KIRKLARELİ, (DHA) - KIRKLARELİ'nde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen şüphelilere yönelik 3 ay önce başlatılan teknik ve fiziki takibin ardından önceki gün operasyon düzenledi. Biri İstanbul'da 13 şüpheli gözaltına alındı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler M.T., S.S., N.E., T.D., O.O., Y.Y., C.T., C.B., A.S., F.B., S.İ., Ö.Ö. ve E.S. işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Gece yarısına kadar Kırklareli Cumhuriyet Savcısı Serhat Özveren tarafından sorgulanan şüphelilerden Ö.Ö., C.T., F.B., S.İ. ile E.S. serbest bırakılırken, diğer şüpheliler tutuklamaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. 'Örgütlü olarak uyuşturucu madde ticareti, uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak' iddiasıyla mahkemeye çıkarılan M.T., S.S., N.E., T.D., O.O., Y.Y., C.B. ve A.S. tutuklanarak Kırklareli Cezaevi'ne konuldu.

Şüphelilerin uyuşturucu almak için arayanlarla şifreli konuştukları ve esrar için 'Ayşe', eroin için de 'Güzel kız' ifadelerini kullandıkları belirlenmişti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli?nde Uyuşturucu Satıcılığına 8 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement