Kış Aylarının Vazgeçilmezinin Hem Alıcısı Hem de Satıcısı Dertli - Son Dakika
Güncel

Kış Aylarının Vazgeçilmezinin Hem Alıcısı Hem de Satıcısı Dertli

Kış Aylarının Vazgeçilmezinin Hem Alıcısı Hem de Satıcısı Dertli

Bilecik’te pazar tezgahlarında kış ayının vazgeçilmez meyvesi portakal kilosu 3 TL’den satılırken, bu durum karşısında hem alıcı, hem de satıcı dertli.

30.01.2018 16:21

Bilecik'te pazar tezgahlarında kış ayının vazgeçilmez meyvesi portakal kilosu 3 TL'den satılırken, bu durum karşısında hem alıcı, hem de satıcı dertli.

Bilecik'te her hafta pazartesi günü Hürriyet Mahallesindeki Kapalı Pazar'da kurulan pazarda kilosu 3 TL'den satılan portakala vatandaşların talebi az. Bu durum karşısında kendilerinde de dertli olduklarını anlatan pazarcı Ahmet Şener, "Şuan portakal Antalya Finike'de, yani yerinde 1 TL'den satılıyor. Buraya gelene yüzde 100'den fazla kar konuyor üstüne. Eskiden müşteriler 5'er kilo aldıkları portakalı şimdi 1'er kilo en fazla 2'şer kilo alıyor. Fiyatı pahalı geliyor herkese. Bu durum karşısında biz de sıkıntıdayız İnsanlar çocuklarına ağız tadıyla bir taze sıkılmış portakal suyu içiremiyor. Bir kiloya büyüklüğüne göre 7-8 adet portakal giriyor. Evet portakal çok faydalı bir kış meyvesi, ama fiyatı da cep yakıyor" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kış Aylarının Vazgeçilmezinin Hem Alıcısı Hem de Satıcısı Dertli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement