Kişiselleştirilebilen Tutkular - Son Dakika
Güncel

Kişiselleştirilebilen Tutkular

Kişiselleştirilebilen Tutkular

Yaşamdaki döngülerin şairane bir yansıması.

20.04.2013 15:54

BANA ÖZEL HAPPY SPORT'UM

Kişiselleştirilebilen Tutkular

Bundan tam yirmi yıl önce, 1993 yılında piyasaya sürülmüş ve geçen yıllar içerisinde Chopard'ı Chopard yapan en önemli sembollerden biri haline gelmiş olan Happy Sport saatleri, yalnızca firmanın değil, tüm saatçilik sektörünün de göz bebeği olan klasikler arasında yer alıyor. Şimdi ise Happy Sport, tarihinde ilk kez, sevenlerine, geniş hayal güçlerini sonuna kadar kullanabilecekleri ve özgün fikirlerini hiç olmadığı kadar modern tasarımlarla hayata geçirebilecekleri bir fırsat sunuyor. Happy Sport ile modernliğin cazibesi her alanda üstünlük kazanacak: saat ebatları, kasaları, hareketli parça sayısı ve türleri, beyaz veya sedef saat kadranları, bezelin taşlarla donatılması veya donatılmaması, kordon veya kayışın materyali ve rengi – kısacası her konuda son söz size ait olacak.

Happy Sport, 20. yaşının şerefine sizlere, Chopard butiklerinin kişiye özel hizmetleriyle, kendi saat modelinizi tamamen kendi arzu ve isteklerinize göre yaratabilme imkanı sunuyor.

Pembe veya mavi safirler yahut tsavorite taşlar; çelik kordon veya parlak deri kayış; iki safir kristal arasında dönen balık, şairane bir kar tanesi, yonca veya uğurlu bir at nalı, yıldız veya kelebek şeklindeki hareketli parçalar... Kendi saatinizi yaratırken hiç bir zaman, her biri birbirinden güzel, canlı, modern, sofistike ve çekici olan bu denli geniş yelpazeli seçeneklerle özgür kılınmamıştınız. Dünyada bir benzeri daha olmayan size özel saatiniz, siz seçimlerinizi yaptıktan sonra Cenevre'de bulunan Chopard atölyelerinde, firmanın zanaatkarları tarafından hazırlanıyor. Böylece Chopard'ın üstün teknolojik yeterlilikleri, hayallerinizdeki saat ile buluşturuluyor ve bu sayede benzersiz bir modele sahip oluyorsunuz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kişiselleştirilebilen Tutkular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement