Kitap Okuyucunun Ayağına Geldi - Son Dakika
Güncel

Kitap Okuyucunun Ayağına Geldi

Kitap Okuyucunun Ayağına Geldi

Samsun'un Havza ilçesinde "Kitaplar Bize Geldi Projesi" kapsamında sosyal alanlara kitaplık kuruldu.

09.06.2012 12:40

Samsun'un Havza ilçesinde "Kitaplar Bize Geldi Projesi" kapsamında sosyal alanlara kitaplık kuruldu.

Havza Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Yıldız, Havza 25 Mayıs İlk Öğretim Okul Müdürü Oğuz Ertuğ ve 25 Mayıs İlköğretim Okulu öğretmenleri, vatandaşların kitap okuma duyarlılıklarını artırmak amacıyla "Kitaplar Bize Geldi Projesi" ile bir ilke gerçekleştirdi. Yurdun dört bir yanından gönderilen kitaplar, çocukların ve halkın okuması için hastane, çocuk parkı, akıllı park ve meydanda okuyuculara sunuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Havza Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Yıldız, "Türk insanı olarak birçok gelişmeler yaşadık, yollar, parklar yaptık ancak okuma kültürümüzün gelişmesini sağlayamadık. Bunu gören öğretmenlerimiz bu konuda bir proje hazırladı. Elimizde olan ve yurdumuzun dört bir yanından gelen kitapları halkımızın ayağına götürdük. Projenin açılışını da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç yaptı. Bu projedeki amacımız, vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, boş zamanlarını en faydalı şekilde değerlendirmelerini sağlamak" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Artık Kevser Camii, Akıllı Park, çocuk parkı ve hastanemizin bahçesinde oturan vatandaşlarımız, ağaç altında kitap okuma mutluluğuna kavuştu" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kitap Okuyucunun Ayağına Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement