KO-MEK Başiskele İlçe Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

KO-MEK Başiskele İlçe Sergisi Açıldı

KO-MEK Başiskele İlçe Sergisi Açıldı

KO-MEK'in ilçe sergileri Başiskele ile devam etti.

16.05.2013 13:36

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) ilçe sergilerinin yedincisi Başiskele'de açıldı. Yağan yağmura aldırmayan Başiskele halkı sergi açılışını büyük bir heyecanla bekledi. Açılışta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da kursiyerleri yalnız bırakmadı.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

KO-MEK Başiskele İlçe Sergisi açılışına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK Bölge Sorumluları Muhammet Hüküm, Oğuz Kaya, Murat Şenel, yöneticiler, usta öğreticiler, kursiyerler ve bölge halkı katıldı. Açılış öncesinde KO-MEK'in müzik branşı Usta Öğreticileri ve kursiyerleri seslendirdikleri parçalarla konukları hem eğlendirdi hem duygulandırdı.

KO-MEK GİBİ KURSLAR AVUSTRALYA'DA BİLE YOK

Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Gülten Saliha Özgül 25 yıldır Türkiye hasretiyle Avusturalya'da yaşadığını söyledi. Özgül, "Avusturalya da KO-MEK kursları gibi faaliyetler yok. KO-MEK bu açıdan bir Türk olarak beni gururlandırdı''dedi. KO-MEK kurslarının ev hanımlarına, ekonomik ve psikolojik olarak büyük katkı sağladığını belirten Özgül, " Avustralya'ya döndüğümde, yaşadığım bölgedeki Belediyeye KO-MEK gibi kursların açılması talep edeceğim'' şeklinde konuştu.

YAĞMUR ALTINDA SERGİ AÇILIŞI

Yağan yağmurla birlikte bereketli bir açılış gerçekleştirildiğini belirten Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, protokol ve kursiyerler ile birlikte kurdele keserek sergi açılışını gerçekleştirdi. Sergideki ürünleri büyük beğeni ile inceleyerek Başkan İbrahim Karaosmanoğlu kursiyerleri tebrik etti.

SERGİLER TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

KO-MEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinin görücüye çıktığı sergiler, 15 Mayıs Çarşamba Derince ilçe sergisi ve 21 Mayıs Salı Kartepe ilçe sergisiyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK Başiskele İlçe Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement