Koçoğlu Otomotiv Kartepe'de Açıldı - Son Dakika
Güncel

Koçoğlu Otomotiv Kartepe'de Açıldı

Koçoğlu Otomotiv Kartepe\'de Açıldı

İlyas Malçok, Koçoğlu Otomotiv Motor Mekanik Özekl Servisi'ni de Kartepe'de hizmete açtı.

09.04.2012 11:11

Kartepeli yatırımcı İlyas Malçok'un sahibi olduğu ikinci iş yeri Koçoğlu Otomotiv Kartepe Sanayi Sitesi'nde, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın da hazır bulunduğu törenle açıldı.

Yıllardır makine imalatçılığı yapan İlyas Malçok, Koçoğlu Otomotiv Motor Mekanik Özekl Servisi'ni de Kartepe'de hizmete açtı. Kartepe Sanayi Sitesi A Blok No:32 adresinde 140 metre karelik alanda 4 personeli ile hizmet verecek özel servisin açılışında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Emengen, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ve kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, her geçen gün canlılık kazanan sanayi sitesinde ticaretin gelişimini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği açılış konuşmasında "Hayırlı işler hayırlı kazançlar sağlaması" dileğiyle kurdeleyi kesti. Başkanlar, Koçoğlu Otomotiv Motor Mekanik Özel Servisi'ni gezip işletme sahibinden bilgi aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koçoğlu Otomotiv Kartepe'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement