KONSİAD Üye Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika
Güncel

KONSİAD Üye Ziyaretlerine Başladı

KONSİAD Üye Ziyaretlerine Başladı

Muzaffer Koşan ve Mehmet Bayındır Özel Arapçeşme Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Dr. Yusuf Aydoğan'ı ziyaret etti.

23.11.2012 16:22

KONSİAD Anadolu Yakası Başkanı Muzaffer Koşan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayındır Özel Arapçeşme Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Dr. Yusuf Aydoğan'ı ziyaret etti. KONSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Muzaffer Koşan, ülkemizin her neresinde olursa olsun Hz. Mevlana Kenti Konya'ya gönül vermiş, ülkemize katkı sağlayacak olan herkesi KONSİAD çatısı altında toplamak için gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Dr. Yusuf AYDOĞAN' da her zaman KOSİAD' a ve KONSİAD üyelerine destek vermek için hazır oldukları belirtirken ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirtti.

ÇAYIROVA SEVGİ EVLERİNE ZİYARET

Daha sonra Çayırova eski belediye başkanı olan ve şu anda Çayırova Sevgi Evleri Çocuk Yuvası müdürü olan Dr. Faruk TAŞÇI makamında ziyaret edildi. Kendisi de Konyalı olan Faruk Taşçı, KONSİAD' ın kurulmasından dolayı çok memnun olduğunu belirterek. Sevgi Evleri hakkında bilgi verdi. KONSİAD Anadolu Yakası Yönetim Kurulu üyeleri verilen hizmetleri yerinde inceledi ve çalışmaları takdir ettiklerini belirterek gereken desteği vereceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KONSİAD Üye Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement