Konya Bankadan Çıkan Yaşlı Kadını Adım Adım İzleyip, Emekli Maaşını Çaldı Bankadan Çıkan Yaşlı... - Son Dakika
Güncel

Konya Bankadan Çıkan Yaşlı Kadını Adım Adım İzleyip, Emekli Maaşını Çaldı Bankadan Çıkan Yaşlı...

Konya Bankadan Çıkan Yaşlı Kadını Adım Adım İzleyip, Emekli Maaşını Çaldı Bankadan Çıkan Yaşlı...

Konya'da bir banka şubesinden 960 lira emekli maaşını çekerek evine giden 80 yaşındaki Hadiye Ünalacak'ı evine kadar takip edip, çantasını alıp kaçan 23 yaşındaki Suat Şen, polis tarafından yakalandı.

09.06.2013 15:43

Konya'da bir banka şubesinden 960 lira emekli maaşını çekerek evine giden 80 yaşındaki Hadiye Ünalacak'ı evine kadar takip edip, çantasını alıp kaçan 23 yaşındaki Suat Şen, polis tarafından yakalandı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Şen'in, yaşlı kadını adım adım izlemesi ise çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Olay, geçen 31 Mayıs Cuma günü Meram İlçesi Melikşah Mahallesi Güler Sokak'ta meydana geldi. Hadiye Ünalacak, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giderek 960 lira olan emekli maaşını çekti. Bu sırada bankada bekleyen Suat Şen de, gözüne kestirdiği Ünalacak'ı takip etmeye başladı. Yaşlı kadınla birlikte minibüse binen Şen, Ünalacak'ı evinin önüne kadar takip etti. Ünalacak, evine girmek istediği sırada Şen, yaşlı kadının kolundaki içinde emekli maaşı bulunan çantayı alıp kaçtı. Olayın ardından yaşlı kadın polise arayıp yardım istedi.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, Ünalacak'ın banka şubesinden evine kadar geldiği güzergahlardaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altında aldı. Yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, yaşlı kadını arkasında sürekli bir kişinin takip ettiğini belirledi. Takip eden kişinin de hırsızlık, yağma ve adam yaralama suçlarından 20 kaydı bulunan Suat Şen olduğunu saptadı. Suat Şen, dün evinde gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden ve parayı harcadığını belirten Suat Şen, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Bankadan Çıkan Yaşlı Kadını Adım Adım İzleyip, Emekli Maaşını Çaldı Bankadan Çıkan Yaşlı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement