Konya-Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya-Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 11 Yaralı

Konya-Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 11 Yaralı

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 11 yaralıKONYA'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki otomobilde bulunan aralarında çocuklarında olduğu 11 kişi yaralandı.

17.09.2016 03:25

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

KONYA'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki otomobilde bulunan aralarında çocuklarında olduğu 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.45 sıralarında Konya-Ankara karayolunun 35'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Aydın Turan idaresindeki 42 FL 350 plakalı hafif ticari araç, Eğribayat köyü yolundan anayola çıktığı sırada şehir merkezi istikametine gitmekte olan Sadir Pakel idaresindeki 06 FF 4544 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonrası otomobil savrulurken, hafif ticari araç ise devrildi. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Her iki araçta bulunan aralarında çocuklarında olduğu 11 yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulanslara alındı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından kent merkezindeki farklı hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya-Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement