KOOP-İŞ Sendikası 18. Şubesini Van'da Açtı - Son Dakika
Güncel

KOOP-İŞ Sendikası 18. Şubesini Van'da Açtı

KOOP-İŞ Sendikası 18. Şubesini Van\'da Açtı

Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası, 18. şubesini Van'da açtı.

30.11.2013 08:37  Güncelleme: 08:39

Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası Van Şubesi açılış töreni kurban kesimiyle yapıldı. Kesilen kurbanın ardından kurdelesi dualarla kesilerek açılış gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, Mülki amirler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılıştan sonra açıklamalarda bulunan Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, "Uzun bir zamandan beridir Van İlimize bir şube açmaya karar vermiştik zaten. Son yıllarda sendikamız çok ciddi manada örgütlendi. Sendikanın üye kaybettiği dönemde ciddi manada üye yaptık. Van'da da şimdiki müdürümüz sayın Ayhan Özbek beyefendi de çok çalıştı çabaladı. Burada üye sayımızı 1500'e çıkardık. Van ilimize yeni şubeyi kattık. İnşallah bundan sonra daha aktif, daha hareketli her zaman Van şubemizle beraber olacağız inşallah. Şimdiden Van için hayırlı olsun dileklerimi belirtmek istiyorum. Önümüzdeki süreçlerde Van şubemiz aktif olarak Büro-İş kolunda hangi iş yeri varsa örgütlenmek için elinden geleni yapacaktır. Bizde genel merkez olarak Ayhan Bey'e her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

Van'da 18'inci şubelerini açtıklarını söyleyen Alemdar, "MEB, Emniyet, Sosyal Yardımlaşma Vakıfları ve Van YYÜ örgütlenmesini tamamlayan KOOP-İŞ Van şubesi 1500'den fazla üyesiyle faaliyetini sürdürecek. Şube bürosunda eğitim seminerleri ve toplantılar yapılacak. Van başta olmak üzere şubeye bağlı diğer illerde iş koluna giren tüm iş yerlerinde sendikalaşma çalışmaları hız kesmeden devam edecek" dedi.

Emre An/VAN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel KOOP-İŞ Sendikası 18. Şubesini Van'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement