Koruma İşçisiyle Aynı Sofrayı Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Koruma İşçisiyle Aynı Sofrayı Paylaştı

Koruma İşçisiyle Aynı Sofrayı Paylaştı

Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği Koruma Klor Fabrikası'nın işçileriyle yemekhanede birlikte yemek yedi.

02.05.2013 16:17

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'de faaliyet gösteren Koruma Klor Alkali Fabrikası'na konuk oldu. Fabrika yönetim kurulu başkanı İbrahim Aracı tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu, fabrika yemekhanesinde işçiler ve personelle yemekte buluştu.

KORUMA KLOR FABRİKASI ZİYARET

Kocaeli'nde bulunan ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren fabrika, iş yeri ve sanayi kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, bu programına Derince'de yer alan Koruma Klor Alkali San. Ve Tic. A.Ş. ile devam etti. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm'ün eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, fabrikayı ziyaretinde yönetim kurulu başkanı İbrahim Aracı, başkan vekili Kemal Aracı, hukuk müşaviri Ayşe Aracı, işletme müdürü Mustafa Kaçan ve yöneticiler tarafından ağırlandı.

YEMEKHANEDE SIRAYA GİRDİ

İlk olarak fabrikanın faaliyet alanlarıyla ilgili detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte sıraya girip yemeğini aldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan yönetim kurulu başkanı Aracı, Koruma Fabrikası'nın işçileriyle aynı masayı paylaşan Başkan Karaosmanoğlu'nu aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

EN LEZZETLİ YEMEK BUDUR

İşçilerle birlikte yemek yiyip, sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra yaptığı konuşmada, ''Fabrikalarımızı ziyaret ederek, işçilerimizle birlikte yediğimiz yemek, bizim için en güzel, en lezzetli yemektir. Bizim işimiz Kocaeli halkına hizmet etmektir. Artık daha sağlıklı, daha güzel bir çevrede yaşamak istiyoruz, bunu da birlikte başardık, başarıyoruz. Şehrin güzelliği insanın gönlüne yansıyor. Artık denizlerimiz temiz, sahillerimiz pırıl pırıl. Kocaeli'ye, Kocaeli halkına yakışan da budur diye düşünüyoruz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koruma İşçisiyle Aynı Sofrayı Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement