Köşker'den 3 Mahallede Seçim Turu - Son Dakika
Güncel

Köşker'den 3 Mahallede Seçim Turu

Köşker\'den 3 Mahallede Seçim Turu

Köşker: 2B'de kimse mağdur olmayacak.

28.03.2014 09:29

Ulus, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerine AK Parti İlçe teşkilatlarıyla birlikte çıkarma yapan vatandaşlara karanfil dağıtan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, düzenlenen kıraathane toplantısında 2B arazileri konusunda, "Sizleri huzursuz etmek uğruna, gerçekleri çarpıtarak siyasi malzeme yapmak isteyenlere itibar etmeyin. Planlarımızı hazırlıyoruz. Kimse mağdur olmadan 2B arazileri konusu çözüme kavuşacak" dedi.

ÜÇ MAHALLEDE ÇİÇEK DAĞITTI

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, seçim çalışmaları kapsamında Beylikbağı bölgesinde ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ulus, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerine AK Parti İlçe Teşkilatlarıyla çıkarma yapan Başkan Köşker, bölgeyi sokak sokak, cadde cadde dolaştı. Vatandaşlara karanfil dağıtan Başkan Köşker, bölgedeki esnafları ve kıraathaneleri de dolaşarak hayırlı işler diledi, mahalle sakinleriyle sohbet etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, eşi Ragibe Hanım'ın kendisine eşlik ettiği mahalle turunda ev ziyaretleri de yapan Başkan Köşker, vatandaşların sorunlarını dinledi, taleplerini ve görüşlerini aldı.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Mahalle turunun ardından Yavuz Selim Mahallesi'nde bir kıraathanede düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hizmetlere ve ikinci dönemde uygulamaya koyacağı yeni projelere ilişkin bilgi verdi. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Köşker, gündemde olan 2B arazilerinin durumuna ilişkin de bölge sakinlerini aydınlattı. Kıraathane toplantısında kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkan Cemalettin Kaflı, "Mahallerimizde ve Gebze'mizin genelinde gördüğümüz ilgi, partimize siz değerli hemşerilerimizin teveccühü bizleri mutlu ediyor, çalışma şevkimizi arttırıyor. Bu teveccüh inşallah 30 Mart'ta sandıkta yansıyacak ve sandıkları patlatacağız" dedi.

KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

Kaflı'nın ardından sunum yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazileri sorunun, kasıtlı çıkarılan dedikoduların aksine yıkım olmadan çözüleceğini dile getirdi. Köşker, "Herkes tapularına kavuşacak. Bizim dışımızda bu konuyla ilgili konuşanlara itibar etmeyin. Sizleri huzursuz etmek uğruna, gerçekleri çarpıtarak siyasi malzeme yapmak isteyenlere itibar etmeyin. Planlarımızı hazırlıyoruz. Kimse mağdur olmadan 2B arazileri konusu çözüme kavuşacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker'den 3 Mahallede Seçim Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement