Köşker'den Çifte Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Köşker'den Çifte Ziyaret

Köşker\'den Çifte Ziyaret

Başkan Köşker Ulus ve Hürriyet'i dolaştı

23.09.2013 13:55

Ulus ve Hürriyet mahallesine çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, semt pazarını dolaştı, vatandaşların 2B ve hazine arazilerinin devrine ilişkin sorularını cevaplandırdı. Köşker, "Birinci ağız biziz. TOKİ bölgede yıkım yapacak gibi kasıtlı çıkarılan söylentilere itibar etmeyin" dedi.

SEMT PAZARINI DOLAŞTI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den bir günde 2 mahalle gezisi. Başkan Köşker mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Yanına mahalle muhtarları, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve belediye birim müdürlerini alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ulus ve Hürriyet mahallelerini gezdi. Cuma namazının ardından Ulus'ta kurulan semt pazarını dolaşan Başkan Köşker, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgün'ün de kendisine eşlik ettiği Pazar turunda semt pazarında tezgah açan esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

HÜRRİYET'TE TOPLANTI

Vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan, talepleri alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çözümü için yanındaki kurmaylarına gerekli talimatları verdi. Pazar turunun ardından Hürriyet Mahallesi'ne geçen Başkan Köşker, burada yapılan bir kahve toplantısına katıldı. Hürriyet Mahalle Muhtarı Yusuf Çolak ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda Başkan Köşker, 2 B ve hazine arazilerinin devrine ilişkin soruları cevaplandırdı.

SÖYLENTİLERE İNANMAYIN

2B ve hazine arazilerinin devrine ilişkin sorunların, bölge sakinlerinin mağdur edilmeden çözüleceğinin altını çizen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Birinci ağız biziz. TOKİ bölgede yıkım yapacak gibi kasıtlı çıkarılan söylentilere itibar etmeyin" dedi. Ülke genelinde 2B arazilerinin TOKİ'ye devredildiğini belirten Başkan Köşker, "TOKİ'den bu arazileri devralıyoruz. Yıkım söz konusu değil. Yavuz Selim ve Hürriyet'te 2B'ler nedeniyle planlama yapılamıyordu.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Planlarımızı yaptık ve ilgili bakanlığın onayına sunduk. Planların ardından mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. 1009 tapu tahsis belgesi bulunan vatandaşımız var bölgede. Hak mahrumiyeti yaşanmadan sorunlar çözülecek. 2B ve hazine arazilerinin devrine, satışına ilişkin hükümetimiz fiyatları belirleyecek, satışa sunulacak" ifadelerini kullandı. Başkan Köşker, toplantıda mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker'den Çifte Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement