Köşker'e Beylikbağı Muhtarlarından Tebrik - Son Dakika
Güncel

Köşker'e Beylikbağı Muhtarlarından Tebrik

Köşker\'e Beylikbağı Muhtarlarından Tebrik

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e tebrik ziyareti gerçekleştiren Beylikbağı, Ulus ve Hürriyet mahallesi muhtarlarından Başkan Köşker'e tam destek.

24.01.2014 16:30

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e her kesimden tebrik ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Gebze Belediye Başkanlığı için AK Parti Genel merkezinden ikinci dönem vizesi alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i mahalle muhtarları da ziyaret etti. Beylikbağı, Ulus ve Hürriyet Mahallesi muhtarlarını makamında ağırlayan Başkan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Çolak, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Aygün ve Beylikbağı Mahalle Muhtarı Lokman Yılmaz'ı makamında ağırlayan Başkan Köşker, Gebze'de bölge ayırımı yapmadan bugüne kadar hizmet ürettiklerini dile getirdi.

HER YERE EŞİT HİZMET

Gebze'nin her bölgesine eşit ölçüde hizmet için durup dinlenmeden ve muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Köşker, muhtarlara desteklerinden ötürü teşekkür etti. Beylikbağı bölgesine yapılan yatırımlar için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür eden muhtarlar, inşası hızla devam eden bilim sanat merkeziyle önemli bir eksikliğin de tamamlanacağını vurguladı.

ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Altyapı sorunlarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen uyumlu çalışmalar neticesinde çözüldüğüne dikkat çeken Başkan Köşker, Beylikbağı'na kazandırılan üstyapı ve sosyal donatılarla da bölgenin çehresinin hızla değiştiğini dile getirdi. Başkan Köşker ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren muhtarlar, Başkan Köşker'e bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker'e Beylikbağı Muhtarlarından Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement