Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin Tahliye Oldu - Son Dakika
Güncel

Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin Tahliye Oldu

Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin Tahliye Oldu

Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin, “Anayasa Mahkemesi bence biraz siyasilerle koordineli olarak çok bekletti.

19.06.2014 21:48

Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin, "Anayasa Mahkemesi bence biraz siyasilerle koordineli olarak çok bekletti. Belki 5-6 ay önce çıkma şansımız vardı. 17 üyeden 17'si de karar vermişse demek ki bizlere haksızlık yapılmış" dedi.

Malatya E tipi Kapalı Cezaevi'nden akşam saatlerinde tahliye olan emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin yaptığı açıklamada, "En büyük yeminlerle söyleyebilirim ki, biz hiçbir şey yapmadık. Bizim hükümeti devirmek gibi bir çalışmamız olmadı. Biz iki sene sonra anladık ki hükümeti devirmeye teşebbüs etmişiz. Halk nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın, kimsenin böyle bir derdi yok. Biz halkın hizmetinde olan insanlardık. Ben 31 yıl sonra önce Hasdal'a gittim. Orada emekli oldum. Sonra Silivri'ye gittim, daha sonra Malatyalı olduğum için Malatya'ya geldim. 7 aydır buradayım. Yeni çıktım, kuş gibi hafif hissediyorum kendimi. Malatya'da kalacağım, herhangi bir yere de gitmeyeceğim. Malatya halkının aydınlanması için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Anayasa Mahkemesi'nin kararını de değerlendiren Küçükşahin, "O da siyasi, artık yapacak bir şeyleri kalmadı. Son yapabileceklerinin azamisini yaptılar. Taşımadıkları için bizi bırakmak zorunda kaldılar. Çünkü her şey aleni idi. 17 üyeden 17'si de haksızlık yapıldığına karar verdi. Anayasa Mahkemesi bence biraz siyasilerle koordineli olarak çok bekletti. Belki 5-6 ay önce çıkma şansımız vardı. 17 üyeden 17'si de karar vermişse demek ki bizlere haksızlık yapılmış" dedi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi doğumlu olan Küçükşahin, 3,5 yıl cezaevinde kaldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin Tahliye Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement