Mahalle Meclisi Toplantılarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Mahalle Meclisi Toplantılarına Yoğun İlgi

Mahalle Meclisi Toplantılarına Yoğun İlgi

Mahalle Meclisleri Sahil ve Marmara mahalleleri ile devam etti.

15.02.2013 11:16

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ev sahipliğinde Sahil ve Marmara Mahallesi sakinleri ile Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Mahalle Meclisi toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Düzenli olarak yapılan Mahalle Meclisi toplantıları vatandaşların istek ve taleplerinin hızlı bir şekilde sonuçlanması adına köprü olmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen kahvaltılı Mahalle Meclisi toplantısında tek tek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Göreve geldikleri dört yıllık süre içinde insan odaklı yönetimi benimsediklerini ve bu doğrultuda somut adımlar attıklarını söyleyen Başkan Uzun, ulaşım noktasında metrobüsün gelmesiyle Beylikdüzü'nün çok konforlu ve ferah bir yaşam koşullarına ulaştığını söyledi.

Metro ve Devlet Hastanesi müjdesi

Başkan Uzun'dan müjdeli haberler de geldi; metro inşaatının ve 300 yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temelinin 2013 yılı içerisinde atılacağı ifade edildi. Eğitim, ulaşım ve sağlık alanlarında çok ciddi yatırımlar yapıldığını, Gürpınar eski ek hizmet binasını beş yıllığına Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin hizmetine devrettiklerini ifade eden Başkan Yusuf Uzun, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yıllardır süren çalışmalar neticesinde bu yıl temelinin atılacağını çalışmaların en kısa sürede sonuçlanacağını söyledi.

Gürpınar'dan sonra Kavaklı Sahili de düzenleniyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Gürpınar'dan sonra Kavaklı Sahili'nin de çalışmalarına devam ediyoruz. Kavaklı sahilinin iki kilometre uzunluğundaki kısmını bu yıl içerisinde düzenleyeceğiz. Hep birlikte Beylikdüzü'nü zirveye taşıyacağız" dedi.

Programa; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Dinç ve Tahir Sert, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır ile birim müdürleri, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Zeki Sadunoğlu ve Ebru Habip, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Abuş, Marmara Mahallesi Muhtarı Vezir Ocak, Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir ve Kavaklı Mahalle Muhtarı Necip Özhan da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahalle Meclisi Toplantılarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement