Makedonya ve Tüm Göçmenler - Son Dakika
Güncel

Makedonya ve Tüm Göçmenler

Makedonya ve Tüm Göçmenler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde her yıl olduğu gibi bu yılda Kent Meydanı'nda hemşeri standı açan Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Kültür, Sosyal, Eğitim, Araştırma ve Yardımlaşma Derneği; yoğun ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.

09.08.2012 21:47  Güncelleme: 21:45

Protokol ve Hemşehriler

Çok sayıda hemşehrinin uğrak yeri olduğu Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği standını; Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve Lastik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Suat Güzel ile yurt dışında yaşayan Makedonya ve Sakaryalılar ziyaret etti. Ziyaretçileri; Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sürer ile Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Bayraktar ve Mustafa Kocacıktan ağırladı.

Aynı zamanda AGB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve SASİAD Başkan Vekili olan Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar; stantlarını ziyaret eden SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar'ı, stantlarında ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği standını daha önce de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal, Milletvekilleri, belediye başkanları, muhtarlar ve dernek başkanları da ziyaret etmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Makedonya ve Tüm Göçmenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement