Max Maceraları - Kahramanlar Takımı ile Çocuklar Yarışıyor! - Son Dakika
Güncel

Max Maceraları - Kahramanlar Takımı ile Çocuklar Yarışıyor!

Max Maceraları - Kahramanlar Takımı ile Çocuklar Yarışıyor!

Max, çocuklarla "Max Maceraları Kahramanlar Takımı" adlı yeni bir çocuk yarışma programıyla Disney Channel'da buluşmaya hazırlanıyor.

12.05.2014 14:11  Güncelleme: 14:06

17 Mayıs Cumartesi ilk bölümü yayınlanacak olan ve Serhan Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı, jenerik müziğini ise Emir Berke Zincidi ile birlikte seslendirdiği programda, Aslan Max'ın büyülü dünyasında geçen maceralarla dolu oyunlar yer alıyor.

Aslan Max karakteri ile çocukların sosyal yaşamına da entegre olarak, onlara eğlenceli içerikler sunan Max'la yepyeni bir televizyon programı başlıyor. Türkiye'nin en sevilen çocuk TV kanallarından biri olan Disney Channel'da yayınlanacak olan program "Max Maceraları Kahramanlar Takımı" adını taşıyor. Çocuklar Aslan Max'ı daha önceki yıllarda 3 farklı animasyon filmle sinemada izlemişti. Bu yıl ise "Max Maceraları Kahramanlar Takımı" ile Aslan Max, çocuklarla her Cumartesi Disney Channel'da buluşacak.

Her çocuk bir kahraman!

Dinamik, enerjik ve performansa dayalı oyunların oynandığı Max Maceraları – Kahramanlar Takımı yarışma programı, kaliteli prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Program, çocukları sihirli bir dünyada geçen hikayenin kahramalarına dönüştürüyor. Kahraman çocuklar, Aslan Max ile birlikte dünyayı karanlık güçlerden kurtarmak ve kötü karakter Gölgelerin Efendisi'ni yok etmeye çalışıyor. 10 çocuğun 2 takım halinde yarıştığı ve 3 farklı etapta geçen macera dolu yarışma programının ilk bölümü 17 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30'da Disney Channel'da yayınlanacak.

Çocukların hem zihinsel, hem de fiziksel gelişimine destek olmayı amaçlayan program takım olmayı, yardımlaşmayı, yaratıcı düşünmeyi ve hayal gücünü zenginleştirmeyi hedef alırken yarışmada çocukların yakından tanıdığı Aslan Max karakteri onlara eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Max Maceraları - Kahramanlar Takımı ile Çocuklar Yarışıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • kerem eryiğit: nasıl başvura biliyoruz ? 7 1 Yanıtla
    rojda kutlu: aynen yaaa 0 0
  • alperen ayten: nereden üye olunucak 6 1 Yanıtla
  • can: adresi bilen var mı 4 0 Yanıtla
  • arzu ayten: bunlar yorum kaydet miyolar 1 2 Yanıtla
  • İlkem özlü: Muhteşem bir şey 0 0 Yanıtla
  • İlkem özlü: Muhteşem bir şey 0 0 Yanıtla
  • zeynep kartoğlu: Bende katılmak istiyorum 0 0 Yanıtla
  • efe: ben sizim takıma katılmak istiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement