Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Asfaltlandı - Son Dakika
Güncel

Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Asfaltlandı

Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Asfaltlandı

MANİSA Belediyesi Tarafından Kentin Çeşitli Bölgelerinde Devam Eden Asfalt Çalışmaları, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda Tamamlandı.

28.08.2010 18:39  Güncelleme: 18:40

Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bulvara 32 bin 500 metrekare asfalt döküldüğünü kaydetti. Meteoroloji'nin bulunduğu bölgeden İzmir Caddesi'ni kapsayan bölüme kadar olan bölgede de kaldırım ve bordür çalışmasının başladığını belirten Başkan Ergün, 240 bin metrekare asfalt hedefinin aşılabileceğini söyledi.

Manisa Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Bulvarın 3 bin 700'er metre uzunluk ve 11,5'ar metre genişliğindeki yolunda, bozuk olan tüm bölgeler asfaltlanarak, yenilendi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda yapımı tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Kentin bozuk olan ve ihtiyaç duyulan bölgelerinde asfaltlama ve asfalt yama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Ergün, "Manisa'mızın hemen her bölgesinde bir çalışma yapılıyor. Uzak yakın ayrımı yapılmaksızın mahalle, cadde ve sokaklarda eksik olan asfalt, yağmur suyu drenajları, kaldırım ve bordürler yenilenerek, vatandaşlarımızın rahat edebileceği hale getiriliyor" dedi.

İzmir Caddesi'nde çalışmalar başlıyor

TEDAŞ'ın elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmalarının yanı sıra Manisa'da doğalgaz ve kablo TV için de yolların kazıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu çalışmaların bittiği noktalarda Belediye olarak hemen işe koyulduklarını ve bozulan yerlerin düzeltildiğini söyledi. Meteoroloji'den İzmir Caddesi'ne kadar olan bölgede de asfalt çalışmalarının iki hafta içerisinde başlayacağını müjdeleyen Başkan Ergün, "Elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmaları ile doğalgaz için yapılan kazı çalışmaları bu bölgemizde tamamlandı.

Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından devreye biz girerek, hemen bozulan kaldırım ve bordürleri yenileme çalışmalarına başladık. Bu çalışmaları tamamlar tamamlamaz hemen asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Asfalt sezonu başlangıcında hedeflediğimiz 240 bin metrekare asfalt hedefimizi aşabileceğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Asfaltlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement