Menderes Belediyesi Çöp Konteynerlerinin Bakımını Özel Ekip İle Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Güncel

Menderes Belediyesi Çöp Konteynerlerinin Bakımını Özel Ekip İle Gerçekleştiriyor

Menderes Belediyesi, Konteyner Bakım ve Onarım Ekibi ile tüm çöp konteynerlerinin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesini özel araçlarla gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar konteynerin bulunduğu yerde yapılıyor ve yenilenmiş haliyle hizmete sunuluyor. Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, temizlik hareketi kapsamında yapılan çalışmaların vatandaşların temizlik hizmetini aksatmadığını belirtti ve daha temiz bir Menderes için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

19.06.2023 09:47  Güncelleme: 09:49

Menderes Belediyesi tüm çöp konteynerlerinin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesini özel ekip ile gerçekleştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Konteyner Bakım ve Onarım Ekibi, 6 kişiden oluşuyor.  Özel hazırlanan araçlarla gerçekleşen çalışmalar konteynerin bulunduğu yerde yapılıyor. Yapılan işlemin ardından konteynerler yenilenmiş haliyle hizmete sunuluyor.

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, "Menderes'imizde başlattığımız temizlik hareketiyle tüm mahallerimizin temizlik ve bakımını büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Bu kapsamda Menderes genelinde çöp konteynerlerimizin bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesini de gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından yerinde uygulama ile gerçekleşen hizmetimiz ile vatandaşlarımızın temizlik hizmetini de aksatmamış oluyoruz. Daha temiz bir Menderes adına çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu.

Menderes Belediyesi Çöp Konteynerlerinin Bakımını Özel Ekip İle Gerçekleştiriyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Menderes Belediyesi Çöp Konteynerlerinin Bakımını Özel Ekip İle Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement