Menemen Belyediyespor'a 5 Takviye - Son Dakika
Güncel

Menemen Belyediyespor'a 5 Takviye

Menemen Belyediyespor\'a 5 Takviye

Centone Karagümrük ve Pendikspor yenilgileriyle zirve yolunda yara alan Menemen Belediyespor'un cezalı 5 oyuncusu, Körfez İskenderunspor maçında formalarına kavuşacak.

06.02.2015 13:07  Güncelleme: 14:20

İkinci Lig Beyaz Grup'ta üst üste gelen Centone Karagümrük ve Pendikspor yenilgileriyle zirve yolunda yara alan Menemen Belediyespor'un cezalı 5 oyuncusu, pazar günü oynanacak Körfez İskenderunspor maçında formalarına kavuşacak.

Teknik direktör Erhan Özalp golcüler Haluk ve Tayfur, sol bek Veli, ön libero Ercüment ve orta saha Veli'nin cezasının bittiğini belirterek, "Cezası süren Efe ile sakat oyuncular Mazlum ile Menderes dışında eksiğimiz kalmadı. İdeal kadroma kavuştum" dedi.

Bundan sonra gereksiz yere kart görenleri affetmeyeceğini söyleyen Erhan Özalp, "Pozisyon gereği görülen karta lafım yok. Ancak hakemle ve rakiple uğraşarak bizi yalnız bırakanı biz de yalnız bırakacağız" diye konuştu. Kötü gidişe de son vereceklerine değinen Erhan Özalp, sözlerini şöyle tamamladı:

"Art arda gelen yenilgiler moralimizi bozdu. Ancak geçen hafta yarıştaki rakiplerimiz lider Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor da kayıp yaşadı. Böyle bir şans her zaman olmaz. Maçlarımızı kazanarak işimizi garantiye almalıyız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belyediyespor'a 5 Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement