Mey Saat İlk Mağazasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Mey Saat İlk Mağazasını Açtı

Mey Saat İlk Mağazasını Açtı

Birbiri ardına Türkiye'ye gelen Dünya starlarına bir yenisi daha eklendi. Ancak bu star çok başka bir star...

18.03.2013 17:33  Güncelleme: 17:47

Saatler, pırlanta takılar, lüks gözlükler, özel cep telefonları, binlerce dolarlık hediyelik eşyalar "Campanola"da bir araya geldi.

Mey Saat uzun süredir hayali olan bir projeyi gerçekleştirerek Türkiye'nin lüks ürünler mağazasını açdı. Campanola'nın ana materyal değeri 10 binlerce doları bulan saatler olacak. MEY SAAT Yönetim Kurulu Başkanı Sn ; Fatih Yaman 'ın yaptığı açılamada ''Dünya ülkelerinin gözü Türkiye'de perakende mağaza açmak için sürekli yatırım yapmanın peşinde olduğu bir dönemde bizde uzun zamandır hedeflediğimiz yatırımımızı İstanbul'un önemli bir alışveriş ayağı olan sirkeci'de mağazamızı açtık. Bundan sonraki hedefimizde Türkiye'nin birçok bölgesinde doğru satış noktalarında mağazalarımızı çoğaltmaktır. '' dedi.

İsviçreli saat devi EDOX' un yanı sıra birçok dünya markası saatin satılacağı mağaza da ayrıca gözlükten, takılara, lüks cep telefonunda kadar birçok lüks aksesuar tüketiciyle buluşacak.

Mağazanın hedefi lüksü ulaşılabilir konuma getirmek.

Spor ve İş dünyasından seçkin isimlerin katılım yaptığı açılışta ünlü saat markası TAG HEUER'in piyasaya sürdüğü cep telefonu da satışa sunuldu.. Değeri 6 bin Euro'yu bulan özel cep telefonu,14 gözlük markası, 6 saat markası, 2 takı markası oldukça beğeni kazandı.

Açılışın yıldızıysa değeri 29.900 İsviçre Frangı olan saat... Dünyada yalnızca 30 tane bulunan ve sadece bir tanesi Türkiye'de olan bu saat açılışın starı konumunda. Saat 20 gün boyunca mağazada sergilenecek ve şanslı Türk müşterisini bekleyecek. Saati yıldız yapan özellikleri ise şöyle ;

DÜNYANIN EN ÖZEL SAATİ TÜRKİYE'DE

Tasarım ve teknolojiyi birleştirerek yeryüzünün en özel saatlerini imal eden EDOX son tasarımında kelimenin tam anlamıyla sınırları zorladı.

Yaklaşık 65 bin TL'ye satılacak olan ve sadece 30 adet üretilen olan "Grand Ocean 5 minutes Repeater" adlı saatlerden yalnızca 1 tanesi Türkiye'ye geldi.

Grand Ocean için "Dünyanın En Özel saati" denmesinin nedeni olağanüstü özellikleri. Saatin en önemli özelliği içerisinde eşsiz mekanizma

SAATE BAKMADAN, SAATİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Grand Ocean 5 minutes Repeater'ın saat başlarında ve her 5 dakikada bir çıkardığı özel tını sayesinde saate bakmadan bile saati öğrenmeniz mümkün. Görme engelli biri saate bakmadan bile rahatlıkla saati öğrenmesini sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mey Saat İlk Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement