MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da

MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta\'da

Bahçeli, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'incenaze töreni için geldiği Isparta'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

30.05.2013 23:31

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in cenaze töreni için geldiği Isparta'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Cenaze töreninin ardından Süleyman Demirel'e taziye ziyaretinde bulunan Bahçeli, daha sonra 19 Mayıs'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Yalvaç İlçesi Yukarı Kaşıkara Belde Belediye Başkanı Mustafa Bıçaklı'nın evine geldi. Bıçaklı'nın eşi Ayşe ile oğlu Veysel Bıçaklı ile bir süre görüşen Bahçeli, ardından ilçe merkezindeki Çınaraltı'nda vatandaşlarla sohbet etti.

Isparta Belediyesi'nde verilen yemeğe de katılan Bahçeli, daha sonra partisinin Isparta İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada bir gazetecinin, TBMM Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecini Değerlendirme Komisyonu'nun, IRA ile ETA örneklerini mercek altına alacağına yönelik değerlendirmesini sorması üzerine Bahçeli, "Bunlara söylenecek söz kalmamıştır. Herkes ile görüşüyorlar. Görüşmeyi alışkanlık haline getirmişler. Bir de milletin huzuruna çıkıp, görüşseler çok daya iyi olur" dedi.

Bahçeli, daha sonra parti binasından ayrılarak Ankara'ya gitti. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement