MKM, Kadrosunu Güçlendiriyor - Son Dakika
Güncel

MKM, Kadrosunu Güçlendiriyor

MKM, Kadrosunu Güçlendiriyor

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi, uzman kadrosunu da güçlendiriyor.

09.01.2012 11:07

Antakya'da kültür ve sanat konularında etkin çalışmalara imza atan ve bu alanda başarı çıtasını her geçen gün yükselten Meclis Kültür ve Sanat Merkezi, uzman kadrosunu da güçlendiriyor.

Genç ve başarılı işadamı Mehmet Güney'in sahibi olduğu Meclis Kültür ve Sanat Merkezi her alanda uzman bir ekip ile çalışmaya özen gösteriyor…

MKM koordinatörü, halkla ilişkiler müdürü, basın danışmanı, teknik ekip vb gibi brimlerinde uzman kişileri görevlendiren MKM Yönetimi, uzman kadrosuna yeni bir ismi daha kattı.

Antakya Erol Bilecik Anadolu Teknik Lisesi Radyo Tv Bölümü son sınıf öğrencisi Koray Çelik (18) MKM bünyesine katıldı.

Koray Çelik, MKM'de gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri ile nikah törenlerinin profesyonel fotoğraf ve kamera çekimlerini gerçekleştirecek. Koray Yapım olarak, fotoğraf ve kamera çekimi, tanıtım filmi ve reklam hazırlık işlerini yapan Koray Çelik, Ankara TRT Genel Müdürlüğü'nde ve Alanya'da Kanal A Tv.'de staj yaptı…

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapam MKM Koordinatörü Gülbin Hızal, MKM olarak genç yeteneklere fırsat tanıdıklarını ve istihdam sağlayarak destek verdiklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MKM, Kadrosunu Güçlendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement