Modacı Hakan Akkaya GAÜN'lü Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Modacı Hakan Akkaya GAÜN'lü Öğrencilerle Buluştu

Modacı Hakan Akkaya GAÜN\'lü Öğrencilerle Buluştu

Modacı Hakan Akkaya Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri ile buluştu.

23.12.2014 15:39  Güncelleme: 15:47

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü tarafından, Singer Dikiş Makineleri "Kendi Modanı Yarat" sosyal sorumluluk projesi kapsamında GAÜN Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda Modacı Hakan Akkaya'nın konuşmacı olarak katıldığı söyleşi düzenlendi.

Singer Dikiş Makineleri Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, "Kendi Modanı Yarat" projesi kapsamında genç nesile dikiş makinesini hatırlatmak ve sevdirmek amacıyla Hakan Akkaya ile birlikte çeşitli projeler yaptıklarını, Hakan Akkaya ile birlikte üniversiteleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Üniversite ziyaretlerinin yanı sıra bayilerde bir takım projeler yaptıklarını ifade eden Parlak, "Hakan Akkaya genç bir isim olduğu ve gençlerle de çok iyi anlaştığı için onunla çalışıyoruz. Bu proje sayesinde gençlere dikiş makinesini daha çok sevdirdiğimizi ve Hakan Akkaya ile de bunun daha da hızlanarak artacağını düşünüyoruz" dedi.

Söyleşiden önce Gaziantep Üniversitei'nin hazırladığı pasta sürpriziyle karşılaşan Hakan Akkaya çok mutlu olduğunu belirterek, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri ile pastayı kesti. Öğrencilerin soru yağmuruna tuttuğu Akkaya, gördüğü ilgiden ve Gaziantep Üniversitesinde olmaktan çok memnun olduğunu belirterek, "Hedefiniz çok çalışarak bir yerlere gelmek olsun. Her diktiğiniz her tasarladığınız elbisenin hayatınızın elbisesiymiş gibi davranarak dikip müşterinize teslim ediyor olmanız lazım" dedi.
Söyleşinin sonunda GAÜN Öğr. Görevlisi Nuray Coşkun tarafından Modacı Hakan Akkaya'ya hediye takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modacı Hakan Akkaya GAÜN'lü Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement