Model Uçak Öğrencileri Ilgın Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Model Uçak Öğrencileri Ilgın Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Model Uçak Öğrencileri Ilgın Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Konya Ilgın Belediyesinde model uçak faaliyetine katılan öğrenciler, Belediye Başkanı Oral'ı ziyaret ederek başkana uçak modeli hediye etti.

28.10.2013 14:51  Güncelleme: 15:47

Ilgın Belediyesi Meslek edindirme Kültür- Sanat Kurs merkezinde model uçak faaliyetine katılan öğrenciler belediye başkanı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler ve desteklerinden dolayı başkana teşekkür ederek kurs merkezinde yapmış oldukları bir uçak modelini hediye ettiler.

Başkanöğrencilerle yaptığı sohbette gençliğe önem verdiklerini, gençlerin donanımlı hale gelmeleri için çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, diğer illerden üniversitemize gelen genç arkadaşlarımız ve ılgınlı gençlerimizin sorunlarını da dinleyerek özellikle üniversite eğitimi için ilçemize gelen gençler için yapılmakta olan yurdun tamamlanmak üzere olduğunu, geleceğimizin garantisi olan gençlere hizmet etmenin en büyük idealleri olduğunu, gelecekte de gençlerimize belediye olarak daha farklı yönlerde hizmet vermeyi düşündüklerini belirtti.

Ziyaret sırasında Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim ORAL Türk Hava Kurumuna Teşekkür ederek Türk Hava Kurumu Ilgın Şubesi Model Uçak Öğretmeni Bedir DİREK' den kurslarla ilgi bilgi aldı.

Türk Hava Kurumu Ilgın Şube saymanı ve Model Uçak öğretmeni Bedir DİREK gençlerin model uçak kursları ile el becerilerinin geliştiğini kursa katılan gençlerin havacılığı meslek olarak düşünmeleri halinde aldıkları sertifikalarla Türk Hava Kurumu Üniversitesine bu sertifikaların referans olduğunu bilmelerinden dolayı model uçak kurslarına katılımın fazla olduğunu belirtti.

Kaymakam Yücel GEMİCİ ve Belediye olarak sizin katkılarınızla halkımızın isteklerini karşılamak adına Türk Hava Kurumu olarak yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni başlayan Yamaç paraşütü ve Radyo Kontrollü Model Uçak eğitimine şimdiden çok müracat var. Özellikle Yamaç paraşüt meraklıları için Belediyemizin aldığı paraşüt ile eğitimlere başladık. İnşallah gelecekte Ilgınımızı ulusal ve uluslar arası düzeyde yarışma ve festivallerde temsil edecek bir grup oluşturarak Ilgınımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim ORAL yaptığı hizmetlerden dolayı Türk Hava Kumruna Öğretmeni Bedir DİREK'e ve öğrencilere teşekkür etti. Ziyaret sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Model Uçak Öğrencileri Ilgın Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement