Trafik Kazasında Mucize Kurtuluş - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Mucize Kurtuluş

Trafik Kazasında Mucize Kurtuluş

Beşiktaş Barboros Bulvarı'nda gerçekleşen kazada camdan fırlayan iki kızın mucize kuruluşu kameralarda yansıdı.

16.10.2013 16:39  Güncelleme: 16:52

Beşiktaş'ta yaşanan kazada 2 yaşındaki Nur Banu Taşdemir ile genç kız Ebru Aydın'ın yaşadığı talihsiz olay güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı bebek ile genç kıza hastaneye kaldırıldı.

KAMERALARA YANSIDI

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde dün saat 13: 30 sıralarında meydana gelen kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Beşiktaş istikametine giden Yavuz Taşdemir'in kullandığı 34 GM 1818 plakalı otomobil, aynı istikamete gitmek için kavşaktan yola çıkan Zafer Gülmez'in kullandığı 34 FJ 7885 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolden çıkan Yavuz Taşdemir'in kullandığı araç bir anda taklalar atarak karşı yola geçti. Bu sırada araçta bulunan 2 yaşındaki Nur Banu Taşdemir ile Ebru Aydın isimli genç kız camdan yola fırladı.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Kaza sonrası yere düşen yaralı Ebru Aydın, bebeği almaya çalıştı. Ters dönen araçtan çıkan bir kişi de bebeğin yanına koştu ve kucağına aldı. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar da hızla olay yerine koşarak yaralılara yardım etti. Daha sonra olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İki yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Mucize Kurtuluş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement