Muğla CHP Milletvekili Özkan Sert Konuştu - Son Dakika
Güncel

Muğla CHP Milletvekili Özkan Sert Konuştu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki partilileriyle buluşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan; "Çağdaşlığı, cumhuriyeti, aydınlığı ve ülkenin yurtsever birikimini temsil ediyoruz.

15.08.2017 19:12

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki partilileriyle buluşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan; "Çağdaşlığı, cumhuriyeti, aydınlığı ve ülkenin yurtsever birikimini temsil ediyoruz. Her kim ki bu birikime, CHP kurumsal kimliğine ve CHP Genel Başkanı'na el uzatırsa biz, o eli kırarız. Hiçbir karanlık güç, CHP'nin aydınlığı karşısında dayanamayacak" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Marmaris İlçesi'nde bulunan parti teşkilatına ziyarette bulundu. Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü ve delegelerin katıldığı ziyarette; CHP'li Milletvekili Özkan, partililerle tek tek tokalaşarak hatır sordu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na son dönem iftira atılıp saldırıda bulunulduğunu söyleyen İlçe Başkanı Acar Ünlü, "Vatan hainliği ve terörist tanımı bir tek CHP'de durmaz. Yapılan çirkin saldırılarımızı halk görüyor, gereken cevabı verecektir" dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile 30 yıllık geçmişe sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkan ise ilk olarak Türk turizminin geldiği nokta hakkında açıklama yaptı. Türk turizminin AK Parti iktidarının vurduğu darbe ile on yıllarca geri gittiğini öne süren Özkan, "Turizme düşmanlar çünkü turizmin aydınlığına düşmanlar. Turizm ile birlikte Türkiye'ye gelen insanlara ve ekmek kazanan esnaflara düşmanlar. Son on yılda Türk turizmin geldiği nokta felakettir. Biz, bundan önce felaketlere de karşı karşıya omuz omuza verdik bundan sonra da vereceğiz" dedi. CHP'li Özkan, şunları söyledi:

"Mustafa Kemal Atatürk kızdığı zaman 'Şaşarım o zavallıların aklı perişanlığına' cümlesini söylermiş. Şimdi ben, CHP kurumsal kimliğine ve genel başkanımıza dil uzatanlara sesleniyorum. Şaşarız sizin aklı perişanlığınıza. CHP, bu karanlığı söker atar. CHP Genel Başkanı'na uzanacak her karanlık eli perişan ederiz. Bizim sakin gücümüz onların akıllarına dahi gelmez. Sakin sakin durduğumuzu görenler, bu güç ne yapar diye düşünüyorlar. Bu sessiz, CHP'nin demir yumruğu kafalarına iner. Cezaevi, polis, asker, baskı ve zulümle bizi korkutamazlar. Biz yedi düvele direndik ve ülkemizin aydınlığını inşa ettik. Biz, yedi düvele karşı direnmesini biliriz. Bir daha asla ve asla bundan sonra ağızlarına CHP genel başkanı alırlarsa, tehdit ederlerse onları perişan ederiz. Türkiye eğitim sistemi yok edildi, ekonomi bitti, kentleşme bitti. Türkiye'yi en iğrenç bataklığı orta doğuya sürüklüyorlar. Kanlı terör örgütleri her türlü eylemlerine devam ediyor ve bunları saklamak için CHP ve CHP genel başkanına cam baza bak oyunu oynayarak dikkat çekmek isteyenler unutmasınlar tarih mutlaka onları yargılayacak ve kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Biz dün PKK ile görüşme yapmayın terörü şımartmayı söylemiştim. Şeytan ile yatağa girmeyin. Şeytanla yatağa girerseniz çarpılırsınız dedim. Bugün şeytanla yatağa girdiler ve çarpıldılar. AKP iktidarı ülkenin sorunlarına çözemeyeceği ortadır. 15 yıl önce AB giriyorduk ve havai fişeklerle gösteriler yapıldı, temeller atıldı. Bugün gelinen nokta Afrika'nın bir ülkesi Zanzibar. Yönetilemeyen ülke için omuz omuza vererek ortak akılla sorunların üstünde çıkmalıyız. Ülkemizin düzelmesi ve geleceğimizin teminatları çocuklarımızın karanlığa gömülmemesi için hukukun üstünlüğü sağlanmalıdır."

Muğla CHP Milletvekili Özkan Sert Konuştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla CHP Milletvekili Özkan Sert Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement