Muhteşem Bir Atmosferde Resim Sergisi - Son Dakika
Güncel

Muhteşem Bir Atmosferde Resim Sergisi

Muhteşem Bir Atmosferde Resim Sergisi

Seydişehir Belediyesi - Adile Baysal Kültür-Sanat Evi Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında gerçekleştirilen resim sergisine ev sahipliği yaptı.

27.06.2013 10:14

Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür Sanat Evi'nin Muhteşem Atmosferinde Resim Sergisi

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Seydişehir Belediyesi - Adile Baysal Kültür-Sanat Evi Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında gerçekleştirilen resim sergisine ev sahipliği yaptı. Eğitmenliğini Seydişehir Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kerime Suluçay'ın yaptığı, büyük çoğunluğu öğretmenlerden oluşan 13 kursiyerin yağlı boya resimleri Seydişehir Belediyesi- Asile Baysal Kültür Sanat Evinde sergilendi.

Serginin açılışını Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat birlikte yaparken çok sayıda davetli de yer aldı.

Grup Morton'un da müzikleriyle eşlik ettiği sergi Seydişehir Belediyesi- Adile Baysal Kültür Sanat Evinde yapılan ilk sergi olması açısından da önem taşıdı. Sergiye Katılan davetliler yakında hizmete girecek olan Seydişehir Belediyesi -Adile Baysal Kültür-Sanat Evi ile Etnografya Müzesi 'ni gezme imkanı buldular.

Kerime Suluçay'ın, Medine'den sonra ilahi bir emirle Seyyid Harun Veli Hz.'nin Seydişehir'i kurmasının ana tema olarak işlediği minyatür yağlı boya eserlerinin yanı sıra kursiyerlerin yağlı boya ve kara kalem çalışmalarından oluşan sergi 27.06.2013 perşembe akşamına kadar açık olacak.

Seyyid Harun Veli Hz.'nin ilahi emirle Seydişehir'i kurma temasını işeyen Kerime Suluçay ve kursiyerler nezih bir ortamda sergi açma imkanı sunduğu için Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini bildirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhteşem Bir Atmosferde Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement