Muş'ta Ramazan Ayında Karla Mücadele - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Ramazan Ayında Karla Mücadele

Muş'ta Ramazan ayında karla mücadeleMuş İl Özel İdaresi ekiplerinin, baharla birlikte halkın ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için başlattığı karla mücadele çalışmaları Ramazan ayında da devam ediyor.

09.05.2019 12:43

Muş'ta Ramazan ayında karla mücadele

Muş İl Özel İdaresi ekiplerinin, baharla birlikte halkın ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için başlattığı karla mücadele çalışmaları Ramazan ayında da devam ediyor.

Muş'un deniz seviyesinden 2 bin 600 metre yükseklikteki Üçevler Grup Köy yolu Güvenlik Yolu Çavuştepe mevkiinde İl Özel İdaresi'nin karlamücadele ekiplerinin başlattığı karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve fırtına dolayısıyla yaklaşık 5 aydır ulaşıma kapalı bölgede hammalı çalışma devam ediyor. Bölgede kar kalınlığının zaman zaman 10 metreyi bulduğunu söyleyen İl Özel İdaresi İş Makinesi Operatörü İlhami Dağlardan, 'Muş'tan Üçevler Grup Köy yoluna gitmek isteyenler kapalı olan bu yoldan giderse 23 kiloletre. Ama burası kışın yoğun kar yağışı nederiyle ulaşıma açılamadığı için köylüler Derecik köyünden gidince 70 kilometre yol katetmek zorunda kalıyor. Bu nedenle amacımız yolu kısa sürede ulaşıma açmak diye konuştu.

Çavuştepe mevkiinde İl Özel İdaresi ekiplerince sürdürülen karla mücadele çalışmalarının 10 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor

Muş\'ta Ramazan Ayında Karla Mücadele
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Ramazan Ayında Karla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement