Napoli Teknik Direktörü Sarri: Beşiktaş, Mental Açıdan Katı ve Mücadele Etmesi Zor Bir Takım - Son Dakika
Güncel

Napoli Teknik Direktörü Sarri: Beşiktaş, Mental Açıdan Katı ve Mücadele Etmesi Zor Bir Takım

Napoli Teknik Direktörü Sarri: Beşiktaş, Mental Açıdan Katı ve Mücadele Etmesi Zor Bir Takım

İTALYA Serie A takımlarından Napoli'nin teknik direktörü Maurizio Sarri, "Beşiktaş, mental açıdan katı ve mücadele etmesi zor bir takım" dedi.

18.10.2016 19:03

İTALYA Serie A takımlarından Napoli'nin teknik direktörü Maurizio Sarri, " Beşiktaş, mental açıdan katı ve mücadele etmesi zor bir takım" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Beşiktaş ile yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, "Beşiktaş şu ana kadar grupta iki iyi maç çıkardı. Lizbon'daki karşılaşmada zor anlar yaşasalar da maçta kalmasını bildiler. Beraberlik tesadüf gibi gelebilir ama bence onlar bunu hak etti, çünkü hiç vazgeçmediler. Dinamo Kiev karşısında ise belki de daha fazlasını hak ediyorlardı. Beşiktaş, mental açıdan katı ve mücadele etmesi zor bir takım" diye konuştu.

Sarri, ligde oynadıkları son iki maçı kaybetmeleriyle ilgili de, şunları söyledi:

"Sezon içinde zaman zaman böyle sonuçlar alınabilir. Nerede yanlış yaptığımıza dair bir fikrimiz var. Bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Benim bu takıma güvenim tam."

Napoli'nin İspanyol kalecisi Pepe Reina ise Beşiktaş maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirterek, "Takımımızın maçlar arasında istikrarı yakalaması gerek. Yarın iyi bir maç çıkarmayı istiyoruz" ifadesini kullandı.

İtalyan spor basını tarafından eleştirilen golcü oyuncu Manolo Gabbiadini'ye de sahip çıkan Reina, "O, büyük bir oyuncu. Takım olarak ona şimdi yardım etmeliyiz. Kendisi bize büyük katkıda bulunacaktır" şeklinde konuştu. - Napoli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Napoli Teknik Direktörü Sarri: Beşiktaş, Mental Açıdan Katı ve Mücadele Etmesi Zor Bir Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement