Neşet Ertaş Türküleriyle Anıldı Esenler Belediyesi Tarafından Türk Halk Müziğinin Ölümsüz İsmi... - Son Dakika
Güncel

Neşet Ertaş Türküleriyle Anıldı Esenler Belediyesi Tarafından Türk Halk Müziğinin Ölümsüz İsmi...

Neşet Ertaş Türküleriyle Anıldı Esenler Belediyesi Tarafından Türk Halk Müziğinin Ölümsüz İsmi...

Muhteş YORUMLARLA UNUTULMAZ BİR GECE Göksu'nun konuşmasının ardından Bayram Bilge Tokel, Erol Parlak, İsmail Antunsaray, Aydın Çekiç ve Hüseyin Turan sırasıyla sahneye çıkarak usta sanatçı Ertaş'ın eserlerini seslendirdiler.

14.11.2012 12:49

Muhteş YORUMLARLA UNUTULMAZ BİR GECE Göksu'nun konuşmasının ardından Bayram Bilge Tokel, Erol Parlak, İsmail Antunsaray, Aydın Çekiç ve Hüseyin Turan sırasıyla sahneye çıkarak usta sanatçı Ertaş'ın eserlerini seslendirdiler. Sahneye sırayla çıkan sanatçılar, Ertaş'ın, "Zahidem"den "Mühür Gözlüm"e, "Gönül Dağı"ndan "Neredesin Sen"e, "Gönül Yarası"ndan "Benim Yurdum"a kadar söylediği birbirinden güzel türkülerini seslendirdiler. Sanatçıların her biri gönülden söyledikleri türkülerle, dinleyicileri mest etti. Gecede Neşet Ertaş'la ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan bazı sanatçılar, Ertaş'la ilgili anılarını anlattı. Gecenin finalinde ise; Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve bütün sanatçılar hep birlikte sahneye çıkarak 'Yalan Dünya' türküsünü seslendirdiler. Saygı gecesine katılan yüzlerce türkü sever, usta sanatçılardan dinledikleri bir birinden güzel Neşet Ertaş türküleri ile unutulmaz bir gece yaşadılar.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Neşet Ertaş Türküleriyle Anıldı Esenler Belediyesi Tarafından Türk Halk Müziğinin Ölümsüz İsmi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement