Niğde Milletvekili Selvi'nin Darp Edildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Niğde Milletvekili Selvi'nin Darp Edildiği İddiası

Niğde Milletvekili Selvi\'nin Darp Edildiği İddiası

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde'de yerel gazete ve televizyon sahibi Naci Ünlü'den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

07.03.2014 14:09

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde'de yerel gazete ve televizyon sahibi Naci Ünlü'den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

İddialara göre, geceyarısı Bor Caddesi'nde Milletvekili Ömer Selvi ile Naci Ünlü arasında tartışma çıktı. Selvi, olay sırasında Ünlü tarafından darp edildiği gerekçesiyle Sungurbey Polis Merkez Amirliğine giderek şikayette bulundu.

Polis Merkezi çıkışında gazetecilere açıklama yapan Selvi, "Önemli bir şey yok, gerekli her şey yapıldı, hayat devam ediyor" dedi.

Olayı duyan AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu,  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Sungurbey Polis Merkezi'ne gelerek, bilgi aldı.

Milletvekili Selvi'yi darp etmekle suçlanan Naci Ünlü ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selvi ile aralarında sözlü bir tartışma geçtiğini belirterek, "Aramızda küçük bir tartışma oldu, olay bundan ibaret, birbirimizden şikayetçi değiliz" diye konuştu. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde Milletvekili Selvi'nin Darp Edildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement