Nispet Bar Bodrum'da - Son Dakika
Güncel

Nispet Bar Bodrum'da

Nispet Bar Bodrum\'da

İstanbul gece hayatının ünlü mekanlarından 'Nispet' Bodrum'da açıldı.

23.06.2015 11:53

İstanbul gece hayatının ünlü mekanlarından 'Nispet' Bodrum'da açıldı. Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'ndaki kapılarını açan Nispet, Bodrum gecelerine farklı bir soluk getirecek.

Bodrum gecelerine yeni bir soluk getirecek olan Nispet Bar, Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'nda açıldı. Yılmaz, Tıpatıp Şov ile Aydan Kaya'nın sahne aldığı 200 davetlinin katıldığı gecedeki açılışta sinema sanatçısı Salih Güney, sahne dünyasından Dr. Bilal gibi ünlü isimler de yer aldı.

Bodrum gece hayatına rent katacak mekanda, Temmuz ve Ağustos ayında her Cuma ünlü şarkıcı Muazzez Abacı sahne alacak. Ayrıca mekanda birçok sürpriz ünlü şarkıcı da sahneye çıkacak. Bodrum Yarımadası'nda eğlence sektöründe oldukça iddialı olduklarını belirten Nispet Bar Halkla İlişkiler Sorumlusu Berna Ant, "Her ay sürpriz konuklarımızın olacağı bu gecenin açılışını, Aydan Kaya, Tıpatıp Şov ve Yılmaz ile yaptık. Piyasada belli bir yaşa hitap eden ve müzik kültürünü, sevenlerine sunmak amacıyla Nispet Bodrum'da da faaliyete geçti. Programımızın devamında 25 Haziran gecesi Aldo, Temmuz-Ağustos aylarında ise Muazzez Abacı ile sanatseverlere müzik ve eğlence ziyafeti sunacağız. Farklı bir kitleye seslendiğimiz gibi 'herkese Nispet kapımız açık. Eğlence ve musikiyi sevenler her zaman misafirimiz olabilir" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nispet Bar Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement