Off-Road Tutkunları Adrenalin Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Off-Road Tutkunları Adrenalin Yaşadı

Off-Road Tutkunları Adrenalin Yaşadı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Off-Road Kulübü tarafından bahar turu off-road gösterisinde, zorlu parkurdan geçerken içerisinde ilçe belediye başkanı İzzet Taşcı'nın da bulunduğu off-road aracı devrilerek ters döndü.

24.02.2013 19:23

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Off-Road Kulübü tarafından bahar turu off-road gösterisinde, zorlu parkurdan geçerken içerisinde ilçe belediye başkanı İzzet Taşcı'nın da bulunduğu off-road aracı devrilerek ters döndü.

Etkinliğe, Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, İlçe Milli Parklar Şefi Mehmet Şener, Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük ve off-road tutkunları katıldı. Off-road sırasında kaza yapan arazi aracı içerisinden yara almadan kurtulan sürücü ve belediye başkanı Taşcı, içinden çıktıktan sonra etkinliğe katılan diğer araçta bulunanlarla birlikte ters dönen aracı ittirerek tekrar eski haline getirdi. Belediye Başkanı Taşçı ve beraberindeki adrenalin tutkunları, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi başka bir araca binerek yoluna devam etti. Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı off-road sonrasında yaptığı açıklamada, "Adrenalini biraz yüksek yaşadık. Emniyet kemeri bağlıydı. Mustafa çok hızlı bir sürücü, tam da benim istediğim gibi. Biraz böyle çok dik bir açıdan geçerken araç sırt üstü geldi. Ama emniyet kemeri bağlı olunca, araç da tam donanımlı zaten. Çok şükür herhangi bir şeyimiz yok" dedi. Kaza yapacaklarını hissettiklerini belirten Taşcı, adrenalini çok seven bir insan olduğunu söyledi. Taşcı, "Bugün gerçekten çok güzel bir gün. Beyşehir'in o kadar güzellikleri var ki" dedi. Ters dönen aracın sürücüsü Mustafa Gül ise, zorlu parkurlardan geçtikten sonra sıkıntılı bir yerden geçerken hiç beklemedikleri bir şey olduğunu belirterek, daha önce bu tür bir kaza yaşamadığını ama çok gördüğünü dile getirerek, "Off-roadda bu gerçektir. Bazen planladığınız gibi olmayabiliyor. Çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde, sıkıntılı bir durum yok. Küçük bir iş kazası atlattık diyebiliriz. Ama bu bizim için normal bir durum. Ters dönen aracımızı daha sonra düzelttik ve yola devam ettik" diye konuştu.

Etkinliğin ortasında Yaka Manastır Milli Parkı'nda verilen yemek molasında bir konuşma yapan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir'deki off-road etkinliklerini zaman zaman takip ettiklerini belirterek, "İlçemizde farklı görünüşte ve böyle sportmen arabaları gördükçe bir hareket olduğunu biliyorduk. Ancak sizlerin de bugün bizleri kendi içinize alarak yapmış oldunuz faaliyetin bir parçası haline getirmeniz, bizim sizi daha çok tanımamızı ve daha çok sevmemizi sağladı. Off-road sporunu televizyonlarda görüyorduk fakat kendimiz içinde hiç olmamıştık. Gördüğümüzün çok daha fevkinde heyecan verici, macera yaşatıcı ve iç disiplininin olduğu, arkadaşlık ruhunun çok yüksek olduğunu, birlikte dayanışma kardeşlik, saygı ve disiplinin hakim olduğunu görünce sizlere karşı sevgimiz bir kat daha arttı. Güzel bir gündü" dedi.

Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük ise bahar turu adını verdikleri bugünkü etkinlikte belediye başkanını taşıyan aracın ters döndüğünü belirterek, "Herhalde önemli bir durum yok ama zannedersem o heyecanı da yaşamış oldu başkanım. Bugün böyle mülki amirlerimiz ve idarecilerimizle birlikteydik. Güzel bir tur olduğunu düşünüyorum. Bahar günü gibi çiğdemler açmış. Biz de kulüp olarak bahara bu şekilde merhaba demiş olduk" diye konuştu.

Programın sonunda dönüş yolunda Beyşehir Gölü kıyısına gelen etkinliğe katılan arazi araçları, üzerlerine bulanan çamuru ise suya girerek temizledi. Güldibi mevkisinden göl kıyısına giren arazi araçları, suyun içerisinde yaptıkları sürüşle bulandıkları çamur tabakasından arınmaya çalıştı. Göl içerisindeki araçların zaman zaman hızlanarak sularda oluşturduğu dalgalanmalar da ortaya renkli görüntüler çıkardı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Off-Road Tutkunları Adrenalin Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement