'Oğlum Kaza Yaptık, Durumumuz İyi' - Son Dakika
Güncel

'Oğlum Kaza Yaptık, Durumumuz İyi'

\'Oğlum Kaza Yaptık, Durumumuz İyi\'

Bursa'da, şarampole yuvarlanan otomobilden yaralı olarak kurtarılan şahıs oğluna telefonda bilgi verdi.

11.02.2013 16:37  Güncelleme: 16:34

Bursa'da, şarampole yuvarlanan otomobilden yaralı olarak kurtarılan Ahmet Atay, yerde ambulans beklerken cep telefonu ile oğlunu arayıp, "Yavrum kaza yaptık. Ben, annen ve ninen yaralandı. Durumlarımız iyi" dedi.

Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ne bağlı Başköy'de oturan ve çiftçilik yapan Ahmet Atay (61), bugün eşi Sabiha Atay (59) ile birlikte fizik tedavisi olması gereken kayınvalidesi Nazmiye Tekin'i (75) Bursa'ya getirmek üzere 16 YR 077 plakalı otomobili ile yola çıktı. Ahmet Atay yönetimindeki otomobil Doğancı Barajı'nı geçtikten sonra yolun kaygan olması yüzünden virajı alamayınca kontrolden çıktı. Araç yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra takla atarak şarampole yuvarlandı.

Kazayı gören vatandaşların müdahalesi ile otomobilden çıkartılan Nazmiye Tekin ile Sabiha Atay ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken,jandarma ve itfaiyenin yardımıyla araçtan güçlükle çıkartılıp yol kenarına getirilen Ahmet Atay yerde yatırılarak bir süre ambulans bekledi. Bu sırada yağmur nedeniyle ıslanmaması için üzerine yağmurluk ve araçtaki eşyalardan örtülen Ahmet Atay, cep telefonu ile oğlu Semih Atay'ı arayıp, "Oğlum Semih biz kaza yaptık. Yaralandık. Durumumuz iyi. Hastaneye götürüyorlar" diyerek haber verdi. Ahmet Atay da daha sonra gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. - Bursa/ Orhaneli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Oğlum Kaza Yaptık, Durumumuz İyi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement