Oğluna Eşinin Adını Verdi - Son Dakika
Güncel

Oğluna Eşinin Adını Verdi

Oğluna Eşinin Adını Verdi

Çorum'da gölete düşen 2'si çocuk 3 kişiyi kurtarmak isterken ölen 30 yaşındaki Halil Özçiftçi'nin olay meydana geldiği sırada 8.5 aylık hamile olan eşi 35 yaşındaki Semra Özçifçi doğum yaptı.

03.07.2012 14:04

Çorum'da gölete düşen 2'si çocuk 3 kişiyi kurtarmak isterken ölen 30 yaşındaki Halil Özçiftçi'nin olay meydana geldiği sırada 8.5 aylık hamile olan eşi 35 yaşındaki Semra Özçifçi doğum yaptı. Özçiftçi, dünyaya getirdiği erkek bebeğe 3 yıllık eşinin adını verdi.

Çorum'da 16 Haziran günü meydana gelen olayda Hacı Veli Zeren, eşi 29 yaşındaki Dilek Zeren ile çocukları 6 yaşındaki Musap Bera Zeren, 3 yaşındaki Tura Zeren ile birlikte piknik yapmak için Seydim Göleti kenarına gitti. Çorum Devlet Hastanesi'nde sağlık personeli olarak görev yapan Hacı Veli Zeren, eşi ile piknik masasını hazırarken, 2 çocuğu arabanın içerisinde oyun oynamaya başladı. Çocuklar oynarken el frenini indirince otomobil gölete doğru gitmeye başladı. Babaları suya düşen otomobilde bulunan çocuklarını kurtarmak için gölete girdi. Ardından 33 yaşındaki Halil Özçiftçi yardıma koştu. Ancak, 4'ü birden boğuldu.

Eşi hayatını kaybettiğinde ilk bebeklerine 8.5 aylık hamile olan Semra Özçiftçi, dün Çorum Eğitim ve araştırma Hastanesi'nde doğum yaptı. Semra Özçiftçi, 3 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen erkek bebeğine Halil Efe adını verdi. Çorum Valisi Nurullah Çakır Semra Özçiftçi'yi hastanede ziyaret ederek, Halil Efe'ye çeyrek altın hediye ederken, "Devlet olarak minik Halil Efe ve ailesinin yanında olacağız. Ailesinin acısı minik Halil Efenin tesellisi ile hafifler inşallah. Geride kalanlara devletimiz yardımcı olacak. Bunların hiç birisi acıyı yok etmiyor ama acıyı hafifletmek ve acıyı paylaşmak adına bizler devlet olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Eşi Semra Özçiftçi buruk bir sevinç yaşadığını söyledi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğluna Eşinin Adını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement