Okul bahçesinde skandal görüntüler! Öğrencilerin yanında öğretmeni dövdüler - Son Dakika
Güncel

Okul bahçesinde skandal görüntüler! Öğrencilerin yanında öğretmeni dövdüler

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir öğretmenin okul bahçesinde öğrencilerin gözü önünde, veli ve iki oğlu tarafından darbedildiği anlar güvenlik kameralarına kaydedildi.

24.10.2019 14:46  Güncelleme: 16:15

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir öğretmenin, okul bahçesinde veli ve iki oğlu tarafından öğrencilerin gözü önünde dövüldüğü anlar anbean güvenlik kamerasına kaydedildi.

ÖĞRETMEN KONUŞMAK İSTEDİ, TEKME TOKAT SALDIRDILAR

21 Ekim'de ilçeye bağlı Cumhuriyet köyünde bulunan Süleyman ve Muazzez Ersönmez Ortaokulunda Müdür yardımcısı ve Görsel Sanatlar öğretmeni Yasin Güneş, davranışlarından şikayetçi olduğu öğrencinin durumunu okul idaresine bildirdi. Okul idaresi de durumu öğrencinin velisine iletti. İki çocuğuyla okula gelen veliyi kapıda karşılayan öğretmen Güneş, öğrencinin durumunu anlatarak konuşmak üzere onları odaya davet etti.

Okul bahçesinde skandal görüntüler! Öğrencilerin yanında öğretmeni dövdüler

OLAY ANI KAMERADA

Daveti kabul etmeyen veli ve iki oğlu öğretmeni okul bahçesinde darbetmeye başladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde öğretmenin veli ile iki oğlu tarafından uğradığı saldırı ve yerde tekmelenmesi görülüyor. Okuldaki diğer öğretmenlerin araya girmesiyle saldırganlar okuldan uzaklaşıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okul bahçesinde skandal görüntüler! Öğrencilerin yanında öğretmeni dövdüler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul bahçesinde skandal görüntüler! Öğrencilerin yanında öğretmeni dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (114)

  • O: Krolara öğretmenden göndermemek gerek 66 29 Yanıtla
    Cebir: an an da oyle diyordu 5 16 Rizelu: Aynen her seyden mahrum bırakmak.lezim kekolari 14 7 ADİL: Seni yetiştirenlerde bir öğretmendi bu kadar mı öğrendin yazıklar olsun. 6 9
  • Adalet: Bunları hapise atmayacaksın alacaksın aynısı yapacaksın döveceksin 41 1 Yanıtla
  • Cehalet: Bunlar yuzunden memlektimiz doğumuz lekeleniyor yazik yazık yazik 25 4 Yanıtla
  • silo: öğretmene silah verilmeli bence.kendini koruması için 22 7 Yanıtla
    ADİL: O zaman herkes silahını alsın polis jandarma kurumları kalksın kardeş. Ne komiksin yahu. Beynine kan gitmiyor heralde. 1 0 9. Sınıf öğrencisi : Düşünceniz çok yanlış öğretmen bı anlık cinnet geçirip okulda katliam yaparsa veya öğrenciler kendi aralarında kavga anında silahı alıp olay kötü yollara giderse ve bir çok şey daha 0 0 Skdj: Verilecekse Sağlık çalışanlarına verilmeli öncelikle 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement