Okul Yaptıran Hayırsever Çifte İlk Mezuniyette Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Okul Yaptıran Hayırsever Çifte İlk Mezuniyette Sürpriz

Okul Yaptıran Hayırsever Çifte İlk Mezuniyette Sürpriz

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde hayırsever işadamı İbrahim Güngör ve eşi Gülnaz Güngör'e, yaptırdıkları Kız Meslek Lisesi'nden mezun olan ilk öğrenciler törende sürpriz yaptı.

10.05.2013 18:51

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde hayırsever işadamı İbrahim Güngör ve eşi Gülnaz Güngör'e, yaptırdıkları Kız Meslek Lisesi'nden mezun olan ilk öğrenciler törende sürpriz yaptı. Öğrenciler, Gülnaz Güngör'e yazdıkları 'Annemiz' şiirini okudukdan sonra ellerindeki çiçekleri verip, teşekkürlerini sundu. Öğrenciler daha sonra da hep birlikte 'Kimseyi görmedim ben senden daha güzel' şarkısını söyledi.

Mezuniyet töreni, Kazan Halk Eğitim Merkezi'nde (HEM) yapıldı. Okulun Çocuk Gelişimi bölümünden 38 öğrencinin mezuniyet törenine Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, okulun kurucu Müdürü olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ankara İl Müdürü Lale Öcal, kurum amirleri ve okulu yapımını üstlenen Gülnaz ve İbrahim Güngör çifti ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin sürprizi programa damgasını vurdu. Öğrencilerin, Anneler Günü'nün de yaklaşması nedeniyle Gülnaz Güngör'e çifte mutluluk yaşattı. Öğrencilerin ilk sürprizi Gülnaz Güngör'e oldu ve kendisine yazdıkları 'Annemiz' şiirini okudukdan sonra ellerindeki çiçekleri verip, teşekkürlerini sundu. Öğrencilerin son sürprizi ise Anadolu Efes basketbol takımı oyuncuları için hazırlanan Duman grubunun 'Kimseyi görmedim ben senden daha güzel' şarkısı oldu. Duygularına hakim olamayan Gülnaz ve İbrahim Güngör çifti, öğrencilerin hazırladıkları sürpriz karşısında hep şaşırdı hem duygulandı.

Programın ardından konuşan Gülnaz Güngör, "Bu çok özel ve güzel günde burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni en çok duygulandıran olay, bu öğrencilerle birlikte olmaktır. Bu ilk tören, inşallah çok sayıda mezuniyet törenini görmek bizlere nasip olur. Okul yapmak elbette çok güzel, ama öğrencileri idare etmek ve eğitmek daha güzel. Öğrenciler beni çok mutlu etti. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Eşi İbrahim Güngör ise ömründe hiç bu kadar keyif alıp, mutlu olacağımı tahmin etmediğini belirttiği konuşmasında, "Bunları yaşadıktan sonra hayatımın en güzel yatırımını yaptığımı anladım ve bunu yaşadım. Keşke imkanım olsa da birkaç okul daha yapsam" dedi.

Kaymakamı Veysel Beyru da eğitimle ilgili hedeflerin sadece kamu yatırımlarıyla değil, başta hayırsever işadamları olmak üzere herkesin katkısına ihtiyaç bulunduğunu belirtti, Güngür çiftine teşekkür etti. - Ankara/ Kazan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Yaptıran Hayırsever Çifte İlk Mezuniyette Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement