Önüne Çıkan Araca Çarpmamak İçin Kaldırıma Çıkan Sürücü Kadını Ezdi - Son Dakika
Güncel

Önüne Çıkan Araca Çarpmamak İçin Kaldırıma Çıkan Sürücü Kadını Ezdi

Önüne Çıkan Araca Çarpmamak İçin Kaldırıma Çıkan Sürücü Kadını Ezdi

Üsküdar'da önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, kaldırımda yürüyen kadına çarptı.

16.02.2013 14:59

Üsküdar'da önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Sürücü, sağlık ekiplerinin yaralı kadına müdahalesini gözyaşlarıyla izledi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 11.00 sıralarında Üsküdar Acıbadem Faik Bey Sokak'da meydana geldi. İddiaya göre, özel bir kargo şirketine ait 34 EE 2281 plakalı panelvan tipi aracın sürücüsü Ali E., Acıbadem Caddesi'ne yaklaştığı sırada yan sokaktan çıkan araca çarpmamak için aniden direksiyonu kırdı. Kaldırıma çıkan araç önce Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin duvarına, ardından kaldırımda yürüyen Deniz Göytan'a çarptı. Aracın altında kalan Göytan ağır yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşlar tarafından kaldırılan aracın altından çıkarılan yaralıya müdahale etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesini, panelvan sürücüsü Ali E. gözyaşları içinde izledi. Kaza sonrasında şoka girdiği gözlenen sürücü, gazetecilerin kazayla ilgili sorularını da yanıtsız bıraktı. Ağır yaralı Deniz Göytan'ın bir yakını da kaza haberini alarak hemen olay yerine geldi.

Yaralı ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ali E. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Öte yandan çevre sakinleri kazanın tam olarak nasıl meydana geldiğini görmediklerini belirterek "Arabanın hızlı bir şekilde bir yere vurduğunu duydum. Sonra kızın sesini duyduk. Araç ağaca çarpmış, hızını alamayınca kaldırımda yürüyen kızı altına alarak sürüklemiş. Daha sonra insanlar toplanarak aracı kaldırdılar ve kızı altından çıkardılar" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Önüne Çıkan Araca Çarpmamak İçin Kaldırıma Çıkan Sürücü Kadını Ezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement