"Operasyonlarımız Aralıksız Sürecek" - Son Dakika
Güncel

"Operasyonlarımız Aralıksız Sürecek"

"Operasyonlarımız Aralıksız Sürecek"

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şehrin genelinde başlattığı kapsamlı operasyonlarına devam ediyor.

04.09.2012 18:31

Ekipler bugün kaldırım işgali esnaflara ve seyyar satıcılara yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Hayati Aydın'ın bizzat organize ettiği operasyon kapsamında şehrin genelinde zabıta ekiplerinin defalarca uyarmalarına karşı tedbir almayan ve uyarılara riayet etmeyen esnaflara yasal işlem uyguladı.

Gün boyu şehrin ana cadde ve sokaklarında ekiplerin aralıksız olarak denetim yaptığını belirten Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Hayati Aydın, denetimler aralıksız devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Modern bir şehir oluşturma yanında yayaların hakkı olan kaldırımların işgal edilmemesi yönünde yaptığımız uyarılara esnaf arkadaşlarımızın büyük bir kesiminin uyduğunu görmek bizleri mutlu etti. Bugün de rutin uygulamamızı gerçekleştirdik. Yapılan denetimlerde kurallara uymayan esnaflarımıza istemeden de olsa kapatma da dâhil ceza-i müeyyide uygulamak zorunda kaldık. Uyarılara uymayan esnaf arkadaşlara cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz."

Kaldırım işgali yapan esnaflarımıza ve seyyar satıcılara karşı yürütülen operasyonlar gün geçtikçe artacağı belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise sözlerine şu şekilde devam etti:

"Hemşerilerimiz kaldırım işgali yapan esnaflardan çok şikâyetçi oluyorlardı. Kaldırımlarda rahat yürüyemedikleri söylüyorlardı. Vatandaşlarımızın kuşkusu olmasın seyyar satıcılara ve kaldırım işgali yapan esnaflara yapılan operasyonlarımız aralıksız sürecek ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı Zabıta Müdürü Hayati Aydın ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Operasyonlarımız Aralıksız Sürecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement