Osmangazi Kent Konseyi Kadınlar Gününe Damgasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Kent Konseyi Kadınlar Gününe Damgasını Vurdu

Osmangazi Kent Konseyi Kadınlar Gününe Damgasını Vurdu

Osmangazi Kent Konseyi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Düzenlendiği Etkinlikle Güne Damgasını Vurdu.

09.03.2011 22:22  Güncelleme: 22:25

Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen kadınlar günü özel programına eşi Sevginaz Dündar ile birlikte katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, toplumda kadın erkek eşitliğine değindi. Türkiye'nin cinsiyet eşitliği konusunda iyi bir noktada olduğunu vurgulayan Dündar, özellikle kadınların çalışma hayatındaki etkinliğine dikkat çekti.

Hizmet sektöründeki erkek egemen yapının kadınlar tarafından kırıldığını da vurgulayan Başkan Mustafa Dündar "Kadınlarımız kadın oldukları için değil, hak ettikleri ve çalışkan oldukları için önemli görevler üstleniyorlar. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Ülkemizdeki gelişmeler kadınlarımızın sosyal ve ekonomik yaşama katılımlarını da olumlu etkiliyor" diye konuştu.

Geçmişten günümüze Türk kadınının sosyal yaşama katılım sürecini anlatan Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker ise tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.

Programın sonunda Başkan Mustafa Dündar ve Zeki Eker kadın meclisi üyelerine karanfil dağıttı.

Parmaklıklar Ardında Kadınlar Günü

Ördekli Kültür Merkezi'ndeki programın ardından Bursa E Tipi Cezaevi'ndeki kadın mahkumları ziyaret eden Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, kadınlar gününü dolayasıya eğlenerek kutladı. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette pasta kesen kadınlar hep bir ağızdan şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa E Tipi Cezaevi Müdürü Abdülkadir Öztüfekçi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a ve Zeki Eker'e teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Kent Konseyi Kadınlar Gününe Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement